soncnica 3
|
Nam se pa obnesejo flaške MAM, ki se kupijo v Pikapolonici. Smotane za prat, ampak super za našega miškota, ki iz njih lepo pije, z "ravno prav" truda, s tem mislim, da se sicer mora malo trudit, pa vseeno lepo teče, ker je imal v začetku ful probleme, zaradi zlatenice je postal zaspanček in smo mu mleko morali dajat na flaško, po 45 minut smo se trudili za 30, 40 ml, sedaj pa v 10-ih minutah zdudla 130ml /star je pa 3 tedne/. Pri prvem sem imela NUK, bla super zadovoljna, ta ni pa iz njih nič "navlekel". Avent tudi slabo, Tommie tippie je luštna, pa tako mehki cucelj, da mu ga sploh v usta nisem porinla, če ni bil glih pri volji za pit..., v glavnem Mam, ima "dihtungo" na dnu, da vleče zrak, cucelj je malo "netipičen", drugačem od klasike, ampak nam se mega obnese. Ja, pije pa Aptamil Comfort, ki je tudi malo bolj gost. Žal ni recepta, jaz imam pač skladovnico flašk, ki jih zdaj talam naokoli, saj sem preprosto morala nekaj pogruntat, kar nam je tamali ful zgubljal na teži in bi bil že v bolnici enkrat zaradi zaspanosti in neješčnosti na infutziji in če ag jaz ne bi biksala in se trudla do onemoglosti s flašakmi, mi ne bi dobil nič gor.
< Sporočilo je popravil soncnica 3 -- 17.7.2010 22:12:43 >
|