Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Aptamil - Muller ali DM oz lekarna 10.8.2009 21:58:17
|
|
|
|
kajajaka
|
moja ga je pa pri 2 mesecih spila 60... otroci so pač različni. Ne komplicirat!
|
|
|
|
RE: Aptamil - Muller ali DM oz lekarna 10.8.2009 22:28:53
|
|
|
|
soncica01
|
mi Aptamil (immunofortis) že od vsega začetka kupujemo v Mullerju in ga bomo tudi se naprej. Kar se pa tice mililitrov je pa zame ena velika bedarija. Kaj pa tiste srečnice, ki dojijo - ali one vedo, koliko mililitrov je spil njihov dojenček?!?! Ne, ne vedo. Torej, nahrani svojega otroka in mu ne štej bedastih mililitrov. Besna sem zaradi tega. Grozaaaa. Mogoče travma iz bolnice. Takoj ko sem rodila nisem imela mleka, zato so mojo punčko že od vsega začetka v bolnici hranili z Aptamilom. Držali so se nekih glupih meric, nikoli ni bila v celoti nahranjena in ves čas je jokala. Ko sem pa gledala srečnico, ki zraven mene v sobi leži in doji svojega otroka sem se pa kar zjokala!!! A misliš da ona ve, koliko mililitrov je pa spil njen otrok. Kadarkoli sem jo pogledala, se mi zdi, da ga je imela na joški. Torej, nahrani svojega otroka! Ko ne bo več mogel jesti, bo itak odnehal. Lp.
|
|
|
|
RE: Aptamil - Muller ali DM oz lekarna 13.8.2009 21:42:14
|
|
|
|
kaminek
|
IZVIRNO SPOROČILO: soncica01 mi Aptamil (immunofortis) že od vsega začetka kupujemo v Mullerju in ga bomo tudi se naprej. Kar se pa tice mililitrov je pa zame ena velika bedarija. Kaj pa tiste srečnice, ki dojijo - ali one vedo, koliko mililitrov je spil njihov dojenček?!?! Ne, ne vedo. Torej, nahrani svojega otroka in mu ne štej bedastih mililitrov. Besna sem zaradi tega. Grozaaaa. Mogoče travma iz bolnice. Takoj ko sem rodila nisem imela mleka, zato so mojo punčko že od vsega začetka v bolnici hranili z Aptamilom. Držali so se nekih glupih meric, nikoli ni bila v celoti nahranjena in ves čas je jokala. Ko sem pa gledala srečnico, ki zraven mene v sobi leži in doji svojega otroka sem se pa kar zjokala!!! A misliš da ona ve, koliko mililitrov je pa spil njen otrok. Kadarkoli sem jo pogledala, se mi zdi, da ga je imela na joški. Torej, nahrani svojega otroka! Ko ne bo več mogel jesti, bo itak odnehal. Lp. se podpišem pod to
|
|
|
|
RE: Aptamil - Muller ali DM oz lekarna 13.8.2009 21:43:52
|
|
|
|
sayuri
|
JAz sem Aptamil kupovala v Kolinski. TAm je prišla pred enim letom ena škatla 11,60€, v naši lekarni pa 19,90€. Ogroooooomna razlika.
|
|
|
|
RE: Aptamil - Muller ali DM oz lekarna 7.9.2009 15:51:29
|
|
|
|
črticaa
|
muller ruls mi že skos tm kupujemo mlek,..sam 1x sm ga mogla nujno kupt (mislm da sm ga u pikapolonici) pa ni blo ok,..sploh ni hotu jest,..tko da sm skor celga vrgla v smeti ej moj je pa skos več pojedu kokr piše,..tko da se ne sekiri,.. k nav več 3 ure sit-a pa povečaj
|
|
|
|
RE: Aptamil - Muller ali DM oz lekarna 7.9.2009 21:54:36
|
|
|
|
Želvi
|
Midve sva se do 2,5 meseca dojile, potem pa smo morali v celoti preiti na AM, ker mojega ni bilo niti za 10 ml skupaj ne. In se popolnoma strinjam z zgoraj napisanim, dokler sva se dojili se z raznimi ml nisem niti malo obremenjevala, ampak sem se ravnala izključno po njenih potrebah - pač ko je bila lačna sva se dojili. Ko pa smo enkrat prešli na AM in sem prebirala "normative" na škatli sem bila pa nekaj dni skoz obremenjena s tem koliko poje, saj nikakor nismo dosegali napisanega. Po nekaj dneh pa sem se pač sprijaznila s tem, da so to le povprečja in da so si otroci med seboj pač različni. Naša res ni najbolj ješča in odkar smo na flaški se z mlekom res kar trudimo, a najpomembnejše merilo mi je to, da lepo raste in pridobiva na teži in nič več koliko to znese v ml.
< Sporočilo je popravil Želvi -- 7.9.2009 21:55:08 >
|
|
|
|
RE: Aptamil - Muller ali DM oz lekarna 7.9.2009 21:58:29
|
|
|
|
Najaa
|
Ma ja, tega na škatli sploh ne brat. Moja je (sicer nedonošena, pa vseeno) stara 7 mesecev in spije največ 150ml. Kupujem ga pa v mullerju.
|
|
|
|
RE: Aptamil - Muller ali DM oz lekarna 7.9.2009 23:14:09
|
|
|
|
Andrejka9386
|
Mene pa zanima, kako je pakiran AM1 v Mullerju? Ker tu v trgovinah (BC, Pikapolonica, lekarne...) je po 900gramov v škatli in stane okoli17€. Kako pa je s težo in ceno v Mullerju?
|
|
|
|
RE: Aptamil - Muller ali DM oz lekarna 7.9.2009 23:20:26
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Andrejka9386 Mene pa zanima, kako je pakiran AM1 v Mullerju? Ker tu v trgovinah (BC, Pikapolonica, lekarne...) je po 900gramov v škatli in stane okoli17€. Kako pa je s težo in ceno v Mullerju? Aptamil v Müllerju je pakiran po 800g, pa ko sem ga še kupovala (kake 4 mesece nazaj) je bil okoli 11€/škatlo.
|
|
|
|
RE: Aptamil - Muller ali DM oz lekarna 7.9.2009 23:22:09
|
|
|
|
mlinčka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Andrejka9386 Mene pa zanima, kako je pakiran AM1 v Mullerju? Ker tu v trgovinah (BC, Pikapolonica, lekarne...) je po 900gramov v škatli in stane okoli17€. Kako pa je s težo in ceno v Mullerju? Pakiran po 800g, cena 13€. Jap, razlika je očitna .
|
|
RE: Aptamil - Muller ali DM oz lekarna 7.9.2009 23:25:57
|
|
|
|
Andrejka9386
|
A tok je razlike? Nisem še nikoli kupila v Mullerju ampak vidim, da sem bom morala odpravit
|
|
|
|
RE: Aptamil - Muller ali DM oz lekarna 8.9.2009 11:05:35
|
|
|
|
lilka
|
Jaz ga kupujem v avstriji v trgovini Bipa, 800 g stane 13 evrov.
|
|
RE: Aptamil - Muller ali DM oz lekarna 9.9.2009 15:41:35
|
|
|
|
pokica_
|
mi imamo pa AR, zarad polivanja. A je ta v Millerju res najcenejši? Če katera ve kolk je AR 1 v Bipi?
|
|
RE: Aptamil - Muller ali DM oz lekarna 11.9.2009 22:46:32
|
|
|
|
L1ana
|
V zvezi z Aptamil AR pa imam sama izkušnjo, da je v Milerju čisto drug prah kot v Intersparu, na primer. V Milerju ga prodajajo v škatli, v kateri sta dve vrečki po 250 gr. Cena ne vem točno, kakšna je (okoli 11€, se mi zdi), je pa za cca. 1 € cenejši od tistega, ki sem ga kupila v Intersparu, kjer je pakiran v ovalni konzervi po 400gr (torej ga v Milerju dobiš 100 gr več za cca. 1€ manj ). Tudi priprava je nekoliko različna: tistega iz Milerja (ki je delan v Nemčiji, BTW) moraš pustiti stati 7 minut, medtem ko Sparovega (mislim, da tudi v BC prodajajo tega), ki je delan na Nizozemskem, ni treba pustiti stati. Se pa pri nas bolje obnese Milerjev, ker se v teh 7-ih minutah nekoliko zgosti, medtem ko je bil tisti iz Spara še po večih urah (nisem takoj splaknila flaške) še čisto tekoč.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?