|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Aptamil1-razl.merilna žlička
21.7.2006 20:01:30   
flecker1
Danes sem drugič kupila škatlo aptamila 1. .Sem opazila da sta različni merilni žlički od prve škatle in druge. Prvič sem kupila v DM,v škatlici je bila merilna žlička oranžne barve. Drugič pa sem kupila v Intersparu, v njej pa je bila merilna žlička rumene barve, malo krajša od oranžne.sem probala iz ene m.žličke napolnitin dat v drugo m.žličko in nista enake količine, malo večje je ostalo na kupu...user posted image Je možno da so zmotili in napačno priložili? Ve, ki imate aptamil1, kakšne barve merilne žličke imate? Naj uporabljam tiste, kot sem dobila v škatlici?user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Aptamil1-razl.merilna žlička
21.7.2006 20:15:08   
Bonnie_RR
Jaz sem najprej kupila par škatel Aptamila1 v lekarni, nato pa skoz v BC in nisem nikoli dobila druge merice kot oranžno.
Čudno...user posted image

Jaz bi verjetno uporabljala oranžno, če je prej že ne bi vrgla v smeti.

Lp

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu flecker1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.7.2006 21:12:21   
Mateja82
dobila sem vedno oranžno merico pa sem kupovala v BC, pa šparu, dm, najboljše da uporabljaš kar oranžno merico.

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.7.2006 21:59:03   
ajdaN
Uporabljaj žličko ki je bila v embalaži! Tudi Muellerjev Aptamil ima priloženo drugačno merilno žličko - nekaj rozastega je bilo pri 1. In je tudi večja od tiste oranžne, ker je ta nemški Aptamil bolj v granulatu.

Malo poglej sestavo tega in prejšnega, ampak po mojem je drugačna merilna žlička zraven z razlogom.

(odgovor članu flecker1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.7.2006 22:11:14   
Dashenka
Obvezno moraš uporabiti merico, ki je priložena škatli mleka, ne pa neke druge, starejše.

Velikost oz. volumen merice je odvisen od nasipnega volumna (oz. nasipne gostote) mleka v prahu. Ta pa se lahko razlikuje in je odvisen od tehnološkega procesa izdelave mleka - torej odvisen od  tega na kakšen način ga uparijo.
Tako se na primer Aptamil kupljen v Mullerju (proizvajajo ga v Nemčiji) in tisti od Kolinske (proizvajajo ga na Nizozemskem) razlikujeta in so priložene tudi žličke, ki se po velikosti močno različne.
Če so zdaj merice spremenili, to pomeni le, d je zdaj nasipni volumen mleka v prahu drugačen, kot je bil včasih zaradi sprememba v tehnološkem procesu (spremenjeni tehnološki parametri, drugačna oprema, nova proizvodna linija itd.)

V primeru, da boš uporabljajla starejšo žličko, ki je večja priložene, boš otročku pripravila preveč koncentrirano mleko in bo zato imel lahko hude zdravstvene težave. Če pa bi uporabila žličko, ki je manjša od predpisane, bo otroček dobil preveč vodeno mleko, kar pa tudi ni v redu.

(odgovor članu flecker1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
21.7.2006 23:07:03   
tt79
Js sem tut v Baby centru dobila drugačno žličko kot ponavadi. Tut embalaža se mi zdi druga. Lahko da je nova pošiljka...js uporabljam merico, ki je bila priložena škatli

(odgovor članu Dashenka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
22.7.2006 15:41:21   
1304
Merice so res različne, odvisno kje kupuješ Aptamil. Uporabljaj tisto, ki je priložena proizvodu. Naša izkušnja je, da je najboljši Aptamil iz Mullerja. Pa še najcenejši je. 

(odgovor članu flecker1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!
Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?