|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Aptamil-Milumil
5.6.2005 10:06:21   
Urška*
Ojla!

Kakšna je razlika med tema dvema? Kateri je boljši?

LP:)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Aptamil-Milumil
5.6.2005 10:08:19   
dix
Razlika je v nekaterih sestavinah. Milumil npr je bolj nasiten ker vsebuje škrob, med drugim pa vsebuje tudi lecitin kar aptamil ne. Po okusu sta pa precej podobna, mogoče je milumil malce sladkejši.

(odgovor članu Urška*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Aptamil-Milumil
5.6.2005 10:09:43   
Urška*
Hvala dix!:rozica:
Se pravi da je za mojega škrata potem boljše aptamil, glede na to da zeeloo rad papa?:)-

Kolko sem razumela, je milumil bolj redilen?:zmeden:

lp:)

(odgovor članu Urška*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Aptamil-Milumil
5.6.2005 10:12:34   
dix
redilen niti ne, nasiten, zaradi škroba ima otrok dalj časa občutek sitosti. sicer pa si poglej na www.kolinska.si primerjalne tabele in kalorične vrednosti. moj je en čas dobival milumil, ampak ker je alergičen na jajca in ker vsebuje milumil lecitin sem prešla nazaj na aptamil. se mi zdi da je z milumilom bil bolj zadovoljen, v Mullerju pa dobiš tudi mulimil z izboljšanim okusom (vanilija) ki je res zelo dober, še jaz bi ga pila :)-

(odgovor članu Urška*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Aptamil-Milumil
5.6.2005 10:17:21   
dix
milumil:
http://www.kolinska.si/izdelki_milupa.php?kategorijaid=15&izdelekid=59&milupakategorijaid=3&milupaid=7

aptamil:
http://www.kolinska.si/izdelki_milupa.php?kategorijaid=15&izdelekid=59&milupakategorijaid=3&milupaid=6

Jaz sem ti kar za 2 poiskala ker mislim da ste že toliko stari da tega uporabljate.

(odgovor članu Urška*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Aptamil-Milumil
5.6.2005 11:04:49   
Urška*
dix zlata si!!!!:bravo::bravo::bravo:

hvala:rozica:

(odgovor članu Urška*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Aptamil-Milumil
5.6.2005 11:37:36   
dix
uh, so mi kar ušesa zrsla ;)

ni za kaj pa še kdaj če bom le znala pomagat!

(odgovor članu Urška*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zanimivosti o novembrskih otrocih
Pričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?