pikapoka93
|
Živjo vsem skupaj No, pa nas je že kar nekaj. Čestitke vsem! Jaz sem lih danes klicala k ginekologu in imam pregled šele 26.9, bo še kar dolga do takrat se mi zdi... Sem pa kar utrujena, delam v trgovini in mi je ful zoprno, ker mi smrdi salama in ne prenašam težkih vonjev, mi je slabo, občasno bruham... tako da to je res kar neprijetno. Upam, da se bo tudi to umirilo. Aja, pa boleče prsi, to je pa to za enkrat. Sem pa tudi jaz sanjala ene 14 dni nazaj, ne boš verjela, kako sem se sprehajala po porodnišnici, ampak se sploh ne spomnim, da bi imela trebuh. Potem pa je kar naenkrat o mene prišla sestra in rekla, da čez 5 minut ne bo nič, da me bodo odpeljali na carski rez (verjetno zato, ker sem imela tudi prvega in da se mi je to sanjalo zraven), no potem pa sem ji samo rekla da me lulat je rekla da moram v posteljo da mi bo prinesla kahlo haha, ko je prišla nazaj do vrt sem ji samo rekla, da se bom polulala in v tistem sem rodila ampak res žive sanje. je bilo pa zanimivo, ker mam recimo ful rada čufte v omaki, 2 dni preden sem naredila test, smo jih imeli za kosilo, in mi niso dobro naredili v želodcu, mi je bilo potem slabo, zanimivo... tudi v prvi nosečnosti, jih nisem prenesla. No ja, očitno sta mi bila poslana že dva znaka upam, da boste hitro dočakale pregled in da boste kaj poročale. Pa še eno vprašanje, bomo kej naredile tudi skupinico na fb?
|