Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Apartmaji v biližini morja? 10.2.2010 15:16:54
|
|
|
|
marta82
|
Tudi jaz se priporočam za priporočila.
|
|
|
|
RE: Apartmaji v biližini morja? 10.2.2010 15:37:24
|
|
|
|
Anonimen
|
enako....alpa za prikolico v kampu...
|
|
|
|
RE: Apartmaji v biližini morja? 10.2.2010 17:15:48
|
|
|
|
luka jan
|
V Metajni na otoku Pagu vem da je ogromno app čisto ob morju, al pa v Kustičih, Vidaličih.... Malo poglej po netu, tega je ful.
|
|
|
|
RE: Apartmaji v biližini morja? 11.2.2010 7:22:25
|
|
|
|
Luni
|
...Zubovići.... in itak Stara Novalja , je pa najboljša . Ooooo, komaj čakam poletja, no že s prvomajskimi bom zadovoljna: morje poleg app-ja, kolo, sprehajalna pot, mmmmmmmm
|
RE: Apartmaji v biližini morja? 11.2.2010 13:13:05
|
|
|
|
luka jan
|
IZVIRNO SPOROČILO: Luni ...Zubovići.... in itak Stara Novalja , je pa najboljša . Ooooo, komaj čakam poletja, no že s prvomajskimi bom zadovoljna: morje poleg app-ja, kolo, sprehajalna pot, mmmmmmmm Si mi kar malo lušt naredila, kako bi bilo fajn če bi bilo poletje.... Drugače pa smo mi lani bili avgusta enih par dni v Kustičih. Imeli smo app čisto ob morju, plaža je bila lepa, pa vmes ko sem kuhala sem se lahko šla komot malo skopat. Malega pa bi lahko kar samega pustila kopat in ga gledala s terase. Poleg tega pa smo v višku sezone plačali za app za 3 osebe 35 ali 45 eurov na dan. Potem smo pa rentali čoln za te tri dni in nam je lastnik čolna dovolil da smo ga imeli privezanega kar pred app. Smo se cel dan vozli in se ustavili tam kjer nam je ustrezalo, zvečer parkirali čoln pred app, se uredili in šli nekam na večerjo. Res je bilo super, se mi kar malo toži po teh časih....
|
|
|
|
RE: Apartmaji v biližini morja? 11.2.2010 13:53:36
|
|
|
|
mini86
|
Drugače pa smo mi lani bili avgusta enih par dni v Kustičih. Imeli smo app čisto ob morju, plaža je bila lepa, pa vmes ko sem kuhala sem se lahko šla komot malo skopat. Malega pa bi lahko kar samega pustila kopat in ga gledala s terase.user posted image Poleg tega pa smo v višku sezone plačali za app za 3 osebe 35 ali 45 eurov na dan. Potem smo pa rentali čoln za te tri dni in nam je lastnik čolna dovolil da smo ga imeli privezanega kar pred app. Smo se cel dan vozli in se ustavili tam kjer nam je ustrezalo, zvečer parkirali čoln pred app, se uredili in šli nekam na večerjo. Res je bilo super, se mi kar malo toži po teh časih....user posted image IZVIRNO SPOROČILO: luka jan IZVIRNO SPOROČILO: Luni ...Zubovići.... in itak Stara Novalja , je pa najboljša . Ooooo, komaj čakam poletja, no že s prvomajskimi bom zadovoljna: morje poleg app-ja, kolo, sprehajalna pot, mmmmmmmm Si mi kar malo lušt naredila, kako bi bilo fajn če bi bilo poletje.... Drugače pa smo mi lani bili avgusta enih par dni v Kustičih. Imeli smo app čisto ob morju, plaža je bila lepa, pa vmes ko sem kuhala sem se lahko šla komot malo skopat. Malega pa bi lahko kar samega pustila kopat in ga gledala s terase. Poleg tega pa smo v višku sezone plačali za app za 3 osebe 35 ali 45 eurov na dan. Potem smo pa rentali čoln za te tri dni in nam je lastnik čolna dovolil da smo ga imeli privezanega kar pred app. Smo se cel dan vozli in se ustavili tam kjer nam je ustrezalo, zvečer parkirali čoln pred app, se uredili in šli nekam na večerjo. Res je bilo super, se mi kar malo toži po teh časih.... kje ste pa to bli..ker midva z mojim hodva v kustiče že ene 4 leta..letos gremo tud..pomoje 2x za 14 dni
|
|
RE: Apartmaji v biližini morja? 11.2.2010 14:21:00
|
|
|
|
luka jan
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 Drugače pa smo mi lani bili avgusta enih par dni v Kustičih. Imeli smo app čisto ob morju, plaža je bila lepa, pa vmes ko sem kuhala sem se lahko šla komot malo skopat. Malega pa bi lahko kar samega pustila kopat in ga gledala s terase.user posted image Poleg tega pa smo v višku sezone plačali za app za 3 osebe 35 ali 45 eurov na dan. Potem smo pa rentali čoln za te tri dni in nam je lastnik čolna dovolil da smo ga imeli privezanega kar pred app. Smo se cel dan vozli in se ustavili tam kjer nam je ustrezalo, zvečer parkirali čoln pred app, se uredili in šli nekam na večerjo. Res je bilo super, se mi kar malo toži po teh časih....user posted image IZVIRNO SPOROČILO: luka jan IZVIRNO SPOROČILO: Luni ...Zubovići.... in itak Stara Novalja , je pa najboljša . Ooooo, komaj čakam poletja, no že s prvomajskimi bom zadovoljna: morje poleg app-ja, kolo, sprehajalna pot, mmmmmmmm Si mi kar malo lušt naredila, kako bi bilo fajn če bi bilo poletje.... Drugače pa smo mi lani bili avgusta enih par dni v Kustičih. Imeli smo app čisto ob morju, plaža je bila lepa, pa vmes ko sem kuhala sem se lahko šla komot malo skopat. Malega pa bi lahko kar samega pustila kopat in ga gledala s terase. Poleg tega pa smo v višku sezone plačali za app za 3 osebe 35 ali 45 eurov na dan. Potem smo pa rentali čoln za te tri dni in nam je lastnik čolna dovolil da smo ga imeli privezanega kar pred app. Smo se cel dan vozli in se ustavili tam kjer nam je ustrezalo, zvečer parkirali čoln pred app, se uredili in šli nekam na večerjo. Res je bilo super, se mi kar malo toži po teh časih.... kje ste pa to bli..ker midva z mojim hodva v kustiče že ene 4 leta..letos gremo tud..pomoje 2x za 14 dni Apartmaji Andrea Kustič, čisto blizu trgovine in enega kafiča na plaži. Če te zanima ti lahko pošljem tudi internetno stran.
|
|
|
|
RE: Apartmaji v biližini morja? 11.2.2010 14:34:32
|
|
|
|
mini86
|
ja dj za foro pošl..evo ti še js "naše" http://www.travel-tourist.com/obj2298_si.htm je pa tud blizu trgovine in pa upam da mislva isti kafič-no sj kj dost jih ni..je pr ns še pomol
|
|
RE: Apartmaji v biližini morja? 11.2.2010 15:27:00
|
|
|
|
luka jan
|
http://www.travel-tourist.com/obj2962_si.htm Se mi zdi da ste vi malo naprej od trgovine, mi pa malo prej. Sem bila zaenkrat samo 1x v Kustićih, tako da ne ponam najbolje.
|
|
|
|
RE: Apartmaji v biližini morja? 11.2.2010 15:47:46
|
|
|
|
mini86
|
ja vem kera je to hiška..ful ma travnika ucpredi oz zravn ane..men je tm noro dobr
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?