Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Apartmaji Lanterna pri Poreču 19.6.2007 11:27:29
|
|
|
|
Pi-kica 1
|
Kaj res ni bil nihče tam?
|
|
|
|
RE: Apartmaji Lanterna pri Poreču 19.6.2007 15:16:47
|
|
|
|
čarovnica
|
Živio! Plaža je kar primerna, malo skalnata, malo peskasta. Seveda odvisno kam se greste kopati. Fkk zelo blizu, vendar je vstopnina 20 kun, če se ne motim. Imaš pa okoli app-jev ogromno igral v gozdičku, zraven restavracije igrala v pesku. Otroci so se imeli fantastično, app-ji so pa tudi bili zelo ok.
|
|
|
|
RE: Apartmaji Lanterna pri Poreču 20.6.2007 17:06:48
|
|
|
|
Vilma
|
Lanterna je takooo velika. Jaz sem leta in leta hodila za prvi maj v apartmaje v Lanterno. Meni je bilo super, vedno žur, dogajanje. Samo z majhnimi otroci?! Nikoli! Lahko da je v času poletja drugače kot za prvomajske praznike, ne vem. Mogoče se ti oglasi še katera. Plaža pa je večinoma skalnata.
|
|
|
|
RE: Apartmaji Lanterna pri Poreču 20.6.2007 17:08:06
|
|
|
|
Vilma
|
Aja da pokomentiram še tale FKK. Je del kampa Solaris. Tudi tam sem bila in je super! Verjetno pa se res plača vstopnina, ker je ločeno od tekstila z ograjo.
|
|
|
|
RE: Apartmaji Lanterna pri Poreču 21.6.2007 7:40:20
|
|
|
|
pajčolanka
|
mi smo bili enkrat in nikoli več me ne dobite tja. sem raje doma. bili smo v apartmajih kjer je na obali bazen in nek hotel moj mir.poleg kampa. katastrofa. kopat se ni dalo ker so skale in velikiii valovi tako da smo se vozili okoli in pač probali najdit kako fajn plažo...skratka ni mi bilo všeč. res ne.
|
|
|
|
RE: Apartmaji Lanterna pri Poreču 21.6.2007 11:55:01
|
|
|
|
ajja
|
Mi smo bili za prvi maj in gremo septembra spet, in sicer v vilah Tamaris. Nobel, ni kaj! Klimatizirani, pomivalni stroj, mikrovalovka, fen, prenovljeni v letu 2004... Ogromno prostora, veliko igral, veliko zelenja pred apartmaji. Plaža pa je ponekod skalnata,ponekod drobni kamenčki, za vsakega kaj. Tudi za male otroke. Vse pa je ful lepo urejeno pa še (za prvi maj) so na veliko prenavljali in urejali okolico.
|
|
|
|
RE: Apartmaji Lanterna pri Poreču 21.6.2007 14:33:55
|
|
|
|
domen03
|
Lanterna je res velika. Tako da je vse odvisno od tega v katere apartmaje greste. Če greste v apartmaje Lanterna je res v glavnem kamnita plaža. Najde pa se tudi kakšen zalivček s kamenčki oziroma nasutim prodom. Letos so v gozdičku pod apartmaji postavili tudi nova igrala. Odkrito, za Istro je Lanterna super, ne more pa se primerjati z Dalmacijo in otoki (plaža mislim).
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?