Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Apartma blizu plaže z dvema spalnicama 7.5.2011 9:43:28
|
|
|
|
Nončika
|
definitivno: http://www.adria-apartmani.com/Ljubac/Martin/index.html bili pred 2l in super duper. mir, lastniki super. plaža blizu, kar pod apartmanom. uživali 100 na uro.
|
|
RE: Apartma blizu plaže z dvema spalnicama 23.5.2011 16:03:12
|
|
|
|
Tinchy7
|
Nončika mene pa zelo zanimajo ti apartmaji in plaža in vse. Bi prosila, če mi lahko posreduješ več informacij. Letos bi šli nekam na morje midva in sinček, ki je sedaj star 8 mesecev in ne vem kam bi šli. Bi prosila, če mi lahko kaj napišeš o tej destinaciji in, če je fajn, pa če imaš morda kakšen kontakt od lastnika? Hvala. :)))
|
|
|
|
RE: Apartma blizu plaže z dvema spalnicama 24.5.2011 8:21:37
|
|
|
|
dps1
|
kdaj greste? mi imamo tak app najet, ampak je samo eden tako velik in je za nas zaseden 20-30.8. (74m2, 5m do morja) - če rabiš prej ali kasneje - javi, ti dam link; pašman.
|
|
|
|
RE: Apartma blizu plaže z dvema spalnicama 27.5.2011 7:36:10
|
|
|
|
Nončika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tinchy7 Nončika mene pa zelo zanimajo ti apartmaji in plaža in vse. Bi prosila, če mi lahko posreduješ več informacij. Letos bi šli nekam na morje midva in sinček, ki je sedaj star 8 mesecev in ne vem kam bi šli. Bi prosila, če mi lahko kaj napišeš o tej destinaciji in, če je fajn, pa če imaš morda kakšen kontakt od lastnika? Hvala. :))) tinchy7, to je ena mirna vasica, prelepa. nočnega življenja ni, ampak ga mi niti nismo rabili. v vasi je picerija, slaščičarna, dve mini trgovinici in to je to. lastniki so taakoo prijazni, da jim ni para. mam tudi direkten kontakt od lastnika, samo na domačem mailu. če te zanima, ti ga posredujem. znali smo iti na sprehode po tej vasici, otroci so lahko hodili sami-nismo jih rabili držat za roke in jih strogo vleči k sebi, da ne bo kake pomote. ni nobenega dirkanja po cesti, apartman je v slepi ulici. zraven apartmana je tudi ena super plaža, lepa, pesek. če še rabiš kaki info, mi pošlji mail in bom ti pol poročala. sigurno se bomo vrnili, samo letos še ne.
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?