Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Aparat za kavo. Katerega priporočate? 20.1.2008 19:21:31
|
|
|
|
Paštetka
|
V mislih imam aparat, ki skuha kavo v skodelico in ne tistega z ajmarjem kave, v katerega daješ filter. Tale mi je všeč, edino cena je bolj za glavobol: SAECO ODEA GIRO ESPRESSO MACHINE KIT Designed by BMW DesignworksUSA, the new Saeco Odea super automatic espresso machine lets you easily brew high-quality espresso and cappuccino at home. Featuring Saeco's innovative Giro interface display with simplified programming, this super automatic starts with whole bean coffee and automatically grinds, tamps, doses and brews. Intuitive controls let you select the type of drink you want, your coffee strength (mild, medium, strong) and number of servings. Rapid steam feature means no waiting between frothing milk and brewing, so you can serve all your guest in no time. - Adjustable Built-in Ceramic Disk Grinder with automatic shut off: safe, quiet and long lasting
- Giro Interface: for simplified operation of programmable settings.
- Saeco Aroma System, a pre-brewing cycle that injects hot water into ground coffee to maximize flavor extraction
- Saeco OptiDose: an adjustable 7-10.5 gram doser that regulates the amount of beans to grind per serving
- Easy Clean System lets you easily removable brew group for chemical free cleaning
- Sliding wheel base
- Touch Lift manual drip tray moves up and down to fit any sized cup and can be easily removed for cleaning.
- Removable 50oz water tank comes fitted for the Aqua Prima water filter
- Rapid Steam lets you froth milk and brew coffee without waiting in between.
- Pannarello attachment on steam wand distributes steam in 3 directions for café-style cappuccino and latte
- Stainless steel steam wand can also produce hot water
- Cup warming surface holds up to six espresso cups
|
|
|
|
RE: Aparat za kavo. Katerega priporočate? 20.1.2008 19:58:18
|
|
|
|
Anonimen
|
V Holandiji je tole ful hit in menda je kava iz tega res dobra: http://www.comshop.si/article.asp?ArticleID=56022 Samo ne vem, če to kavo pri nas prodajajo. Menda so kot ene okrogle filter vrečke, notri je pa kava. To bi jaz imela.
|
|
|
|
RE: Aparat za kavo. Katerega priporočate? 20.1.2008 19:58:43
|
|
|
|
kofetek2010
|
Mi imamo na firmi DeLonghi - najbolj fajn je, ker ima mlinček, ki sproti melje kavo (nastaviš tudi finost/grobost mletja), nastavljaš lahko količino vode & kave in kar je meni najbolj fajn je to, da ne rabiš za vsako kavo ročke čistit in polnit (tako kot pri navadnih espresso mašinah). Kupili smo jo v Metroju je bila skoraj polovico cenejša kot pri nas.
|
|
|
|
RE: Aparat za kavo. Katerega priporočate? 20.1.2008 19:59:20
|
|
|
|
ZARA
|
Fak, kakšni aparati. Pa s tem lahko poletiš na Merkur, majke ti.
|
|
RE: Aparat za kavo. Katerega priporočate? 20.1.2008 20:09:11
|
|
|
|
kofetek2010
|
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni Samo ne vem, če to kavo pri nas prodajajo. Menda so kot ene okrogle filter vrečke, notri je pa kava. Zihr prodajajo, ker imaš tudi po lokalih brezkofeinsko kavo skuhano iz teh "tablet" - mislim, da je Illy.
|
|
|
|
RE: Aparat za kavo. Katerega priporočate? 20.1.2008 21:24:28
|
|
|
|
lelaval
|
Pri nas pa je kavni aparat samo za nabiranje prahu. Moj je imel pred leti željo po njem, pa ga je dobil za Božička in ne vem, če sva 5x kuhala kavo. Edino otrokom občasno naredim vročo čokolado ali pa peno -to pa je tudi vse. Oba imava raje pravo turško kavo.
|
|
RE: Aparat za kavo. Katerega priporočate? 20.1.2008 21:25:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Tole je ta Illy, Jana, katero ti misliš ampak to ni to. Una je v okroglih vrečkah. In je prav blagovna znamka Senseo. Menda so sedaj tudi že ponaredki, ki so cenejši.
|
|
|
|
RE: Aparat za kavo. Katerega priporočate? 20.1.2008 21:35:24
|
|
|
|
pilar28
|
Bravo splišni res so prave za ta aparat, kupijo se v IT in tele plehnate škatlice so kar ponucne.Jaz sem zadovoljna.
|
|
|
|
RE: Aparat za kavo. Katerega priporočate? 20.1.2008 22:07:36
|
|
|
|
Paštetka
|
LARA, pri nas ni šans, da se nabira prah. Mi smo do zdaj imeli nekega AEG, pa ne vem ali je šla pumpa ali pa se je kamen nabral, ker več ne teče nič skoz. Ga imava cca. 5-6 let in ga skoz uporabljamo. Ne pijeva namreč turške kave, pa tudi obiskom jo skoz kuhava, ker je en, dva tri kuhana. Jana, tega tvojega sva imela tudi nagledana. Saj ta link oz. slika od mojega, ko sem prilepila, je podoben, ko tudi melje sproti svežo kavo. Je pa aparat od Illy. Moj si želi Illy aparat, ker pijemo doma tudi to kavo, pa tudi šalčke imave te. Vendar je meni aparat malo predragi. Vprašanje je edino, če je vreden tega denarja ali se da za manj denarja dobiti podobnega ali funkcionalnejšega, da ne preplačam imena.
|
|
|
|
RE: Aparat za kavo. Katerega priporočate? 21.1.2008 8:33:56
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: pilar28 Bravo splišni res so prave za ta aparat Saj jaz sem napisala, da niso prave ...
|
|
|
|
RE: Aparat za kavo. Katerega priporočate? 21.1.2008 8:38:18
|
|
|
|
urška
|
tudi jaz ti priporočam saeco. mi imamo sedaj že drugega. prvi je zdržal več kot deset let. in seveda ob nerednem vzdrževanju. potem smo v 2 letih zamnejali 3 različne in na koncu spet pristali na saeco. ti pa priporočam, da pogledaš v italiji, mogoče zna bit tam kej ceneje, ker tukaj so res visoke cene.
|
|
|
|
RE: Aparat za kavo. Katerega priporočate? 21.1.2008 9:24:45
|
|
|
|
Paštetka
|
A gre kdo v Italijo? Da se ne bom ravno iz drugega konca Slovenije vozila
|
|
|
|
RE: Aparat za kavo. Katerega priporočate? 22.1.2008 23:08:08
|
|
|
|
urška
|
mogoče bi blo dobro prej na netu malo cene pregledat, da ne boš koga brezveze pošiljala
|
|
|
|
RE: Aparat za kavo. Katerega priporočate? 25.1.2008 8:49:45
|
|
|
|
luka jan
|
Mi imamo pa tega in smo ful zadovoljni . Sicer je cena meni osebno bila mal visoka, a smo rekli da če hočemo pit dobro kavo pač mormo plačat. Smo že imeli take izkušnje da smo kupili enega cenejšega, ki je kmalu romal na odpad. Res je boljš kupit mal dražjega, kot pa vsako leto zamenjevat, finančno pa kmalu prideš na isto. Aja, če katero zanima kakšna je kavica vas povabim.
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.