|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Antipatičnost
4.1.2008 21:59:20   
karmy
Ali se kdaj ujamete v trenutku, ko vstopite v prostor, ali v novo službo, da takoj vidite s katero osebo se ne boste razumeli, četudi ne spregovorite nobene besede? Meni se je to že ene parkrat zgodilo, ko mi oseba ni odgovarjala, tako čudno energijo oddajal/a, da čeprav se trudim biti prijazna, se jo/ga izogibam kolikor se da ( na splošno - to ni tisti nadrejeni user posted image ) Tisto ko se trudiš in trudiš nekakšen odnos vzpostavit ker ga ravno moraš, pa nekako čutiš da ne prideš na isto valovno dolžino? user posted image

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~
Neposredna povezava do sporočila: 1
   [Brisano sporočilo]
4.1.2008 22:13:25   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu karmy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Antipatičnost
4.1.2008 22:22:25   
Anonimen
Jaz sm zgruntala da se tud ne morem zanest na instinkt.
Dva sodelavca sta mi šla ful na jetra....zdej smo ful kolegi, skoz po kofetih, vn hodmo....falila v nulo v glavnem.
Eden mi je šel še posebej na jetra, prvč k sm ga zagledala me je vse minil. No pa ga trenutno za enga najbulših prjatlu proglasim.
Z mojo tabulš frendico se v osnovni(sve ble sošolke) vidt nisve mogle. Zdej se ful štekavi.
Od mojga mami se mi je zdela ful faca k sm jo spoznala, zdej....no, ni mi več tk facauser posted image .
Tko da se trudim da ne ocenim takoj ljudi, k se res dostkrat zmotim.

So pa določeni ljudje, k so mi bli na videz tko na prvi vtis ful všeč, pol pa usta odprejo pa.....lubi jezus, mi gredo včasih kar kocine pokonc.
Sam jst se sploh ne trudim bit prjazna z njimi. No, razen če bi bla to oseba k mi plačo nakazujeuser posted image .

Pa mene majo običajno tud ful za resno k me kdo spozna. Pa za tihouser posted image . No ja....sej hitro spoznajo zmotouser posted image .

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
4.1.2008 22:33:36   
lelaval
Jst sem jih v svojem lajfu kar dosti narobe precenila. Najbolj svojo tabolj frendo. Jao, ko sem jo prvič videla sem samo zijala in se čudila stvoru nasproti mene. Sem se krepko motila

Meni se je isto zgodilo. Sva se tolikokrat na to smejali, ker je ona mene isto ocenila.user posted image

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4
4.1.2008 22:55:29   
karamela
Jaz se tudi dostikrat zmotim o določeni osebi. Tako, da čas pokaže  in naredi svoje...

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 5
4.1.2008 23:11:08   
Annny
Meni ponavadi nihče ni antipatičen na prvi pogled...ponavadi se potrudim nekoga malo bolje spoznati,
preden kaj več sodim. Če sem se zmotila, sem se ponavadi tako, da sem o kom imela res dobro mnenje, pa se je potem izkazalo, da je človek malo drugačen.
No, ampak ni panike, jaz imam za te stvari itak bolj luknjast spominuser posted image

(odgovor članu karamela)
Neposredna povezava do sporočila: 6
5.1.2008 7:50:02   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: karmy

Ali se kdaj ujamete v trenutku, ko vstopite v prostor, ali v novo službo, da takoj vidite s katero osebo se ne boste razumeli, četudi ne spregovorite nobene besede?

Ja. In se tudi nikoli ne zmotim. Tudi če sem vmes že mislila, da sem se zmotila in komu naredila krivico, se je kasneje izkazalo, da je vseeno bil prvi vtis tisti pravi. Se kar zanesem na svoj instinkt.

(odgovor članu karmy)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
5.1.2008 9:04:32   
Anonimen
Poznana zadeva.user posted image

(odgovor članu karmy)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
6.1.2008 21:56:49   
lotoska
Tašonka, točno tako.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
6.1.2008 21:59:04   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: karmy

Ali se kdaj ujamete v trenutku, ko vstopite v prostor, ali v novo službo, da takoj vidite s katero osebo se ne boste razumeli, četudi ne spregovorite nobene besede?

Ne. Sploh ne.

(odgovor članu karmy)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
6.1.2008 22:04:42   
Gina
IZVIRNO SPOROČILO: Annny

Meni ponavadi nihče ni antipatičen na prvi pogled...ponavadi se potrudim nekoga malo bolje spoznati,
preden kaj več sodim. Če sem se zmotila, sem se ponavadi tako, da sem o kom imela res dobro mnenje, pa se je potem izkazalo, da je človek malo drugačen.
No, ampak ni panike, jaz imam za te stvari itak bolj luknjast spominuser posted image

Enako!

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Ime za puncko?
maca83 RR

Spola se ne vemo, ampak ime za fantka je ze na zalogi. Za puncko imava nekaj idej. Katera vam je najbolj vsec?

Ronja (13%)

Vita (27%)

Nika (23%)

Zoja (19%)

Zoya (2%)

nic od tega (16%)

Število vseh glasov: 145

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!