Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Antibiotiki in spermiogram 8.7.2007 21:26:01
|
|
|
|
Serendipity
|
Pozdravljene, torej situacija je naslednja: moj ima spermiogram ta torek, do danes je jemal antibiotike Hiconcil 500. ko se je naročal na pregled (kar je trajalo dobre 3 mesece, da je zbral pogum ), so mu povedali, da če bi imel vročino na dan spermiograma, naj se prenaroči, glede antibiotikov pa nič. A mogoče katera ve (sem prečepela na med.over.net in podobnih forumih kar dober čas pa nič našla v zvezi s tem) kako je s tem? Kako dolgo so AB v krvi in kao lahko to vpliva na naše plavalčke . Najlepša hvala za odgovore! ps: No, upam da ga prepričam, da jutri pokliče in se tudi pozanima o tem.. ampak ... , khm...kaj naj rečem...
|
|
|
|
RE: Antibiotiki in spermiogram 9.7.2007 11:55:14
|
|
|
|
Serendipity
|
No, pa vam podam jaz odgovor na moje vprašanje - če bo kdaj katera v podobni situaciji - teden dni, bi naj antibiotiki rabili, da pridejo iz telesa. Vplivajo pa na zmanjšano število spermijev. LP, Jasna
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 3D/4D ultrazvočni pregled obrazaKaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?