|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Antibiotik
22.3.2005 23:27:12   
ksenija.
Zala je danes dobila antibiotik Macropen. Rekli so mi, da ga moram hranii v hladilniku. Zanima me, če jim ga date potem kar tako mrzlega iz hladilnika??
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Antibiotik
23.3.2005 7:49:14   
buča
Sej ga pustiš na Žlički ene 3 minutke,pomoje:zmeden2:,no naši še ni škodovalo.:rozica:

(odgovor članu ksenija.)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Antibiotik
23.3.2005 8:18:44   
JASNA D
Ja kaj pa muči Zalo? Moja Ivana ima bronhitis in ima ihalacije.

Jaz dam ta velikemu antibiotik s pumpuco kar iz hladilnika.

Jasna

(odgovor članu ksenija.)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Antibiotik
23.3.2005 8:23:50   
Natas@
Baje ga lahko daš na sobno temperaturo 1 uro pred uporabo, potem pa takoj spet nazaj. Meni so rekli tako.
Lp

(odgovor članu ksenija.)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Antibiotik
23.3.2005 9:58:59   
ksenija.
Ja Zala je malo prehlajena - kiha, kašla pa vročina - ne dosti 37,2. Pa tudi jaz sem se nekje malo prehladila. Kot zgleda nama je malo škodila ta prevelika sprememba vremena.
Ivana pa ia bronhitis? Boga!

(odgovor članu ksenija.)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?