|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Antibiotik
28.9.2006 19:55:00   
jazz
mi lahko prosim svetujete kaj narediti,ker sem zašuštrala uro doze antibiotika! Moral bi ga jemati na osem ur,pa sem se zmotila in mu ga dala že po štirih urah...sedaj ne vem ali naj vmes spustim do naslednje prave ure ali kaj!? Zakomplicirano saj vem,ampak sem tudi sama na antibiotiku in enkrat razmišljam zase enkrat pa za Matica.

Lep pozdrav! K
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Antibiotik
28.9.2006 20:00:34   
urši77
Naslednjo dozo daj osem ur po tej zadnji dozi. Jaz bi naredila tako, ti pa...
Mogoče bo lažje če si na listek pišeš ure in kljukaš kdo je kdaj kaj pojedel(od zdravil, namrečuser posted image )

LP in čimprej se pozdraviteuser posted image

(odgovor članu jazz)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Antibiotik
28.9.2006 20:42:56   
sjug
Ne sekiraj se, če si zašuštrala. Tako kot pravi urši77 daj na 8 ur. Pa še fino je, ker potem verjetno sovpada s tvojim jemanjem in se ne boš mogla zmotit. To govorim zato, ker so v bolnici tudi za mojega user posted image dali AB za domov, pa je minilo manj kot 8 ur, kar ga je tam dobil. In zdravnica je rekla, da zato, da bova ustvarila lepo en ritem, ne pa da se budiš sredi noči. Tako vidiš ni to nič tako groznega.

Never Ever Give Up!

(odgovor članu urši77)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

otroci in varstvo
LIA2006

otroci so v varsvu, vi pa boste naredili kaj, ko boste sami doma :

pred tv (25%)

greste na večerjo v restavracijo (25%)

v kino (20%)

spat (30%)

Število vseh glasov: 259

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!