Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Anketa za diplomsko nalogo 17.5.2010 11:06:34
|
|
|
|
barika
|
brez zamere, ampak ne morem določit svoje starosti Starost - do 25
- od 26 do 35
- od 36 do 45
- nad 46
tu moraš pazit, kako boš napisala, mene so fajn zajebaval s to starostjo
|
|
|
|
RE: Anketa za diplomsko nalogo 17.5.2010 11:14:48
|
|
|
|
Felicita
|
IZVIRNO SPOROČILO: barika brez zamere, ampak ne morem določit svoje starosti Starost - do 25
- od 26 do 35
- od 36 do 45
- nad 46
tu moraš pazit, kako boš napisala, mene so fajn zajebaval s to starostjo nas so pa glih tkole učil pri statistiki... da je prov, namreč. 35 si stara do takrt ko si 35 in 355 dni, torej pašeš od 26-35; na dan, ko dopolniš 36, pašeš od 36-45.
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
RE: Anketa za diplomsko nalogo 17.5.2010 12:02:28
|
|
|
|
barika
|
samo jaz nisem npr. ne do 25 in ne od 26 naprej.
|
|
|
|
RE: Anketa za diplomsko nalogo 17.5.2010 12:55:09
|
|
|
|
alda
|
|
|
RE: Anketa za diplomsko nalogo 17.5.2010 13:15:11
|
|
|
|
Felicita
|
barika, to pomeni da očitno še nisi napolnila 26 let, si stara 25 + nekaj dni, kar te šteje pod 25
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
RE: Anketa za diplomsko nalogo 17.5.2010 16:49:14
|
|
|
|
tecnobica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Felicita barika, to pomeni da očitno še nisi napolnila 26 let, si stara 25 + nekaj dni, kar te šteje pod 25 Samo do 25 pomeni ko dopolniš 25 in niti dneva več. Tu manjkajo leta med 25 in 26.
< Sporočilo je popravil tecnobica -- 17.5.2010 16:50:03 >
|
|
|
|
RE: Anketa za diplomsko nalogo 17.5.2010 17:20:14
|
|
|
|
barika
|
IZVIRNO SPOROČILO: tecnobica IZVIRNO SPOROČILO: Felicita barika, to pomeni da očitno še nisi napolnila 26 let, si stara 25 + nekaj dni, kar te šteje pod 25 Samo do 25 pomeni ko dopolniš 25 in niti dneva več. Tu manjkajo leta med 25 in 26. točno tako, en podatek manjka
|
|
|
|
RE: Anketa za diplomsko nalogo 17.5.2010 17:36:46
|
|
|
|
Felicita
|
IZVIRNO SPOROČILO: tecnobica IZVIRNO SPOROČILO: Felicita barika, to pomeni da očitno še nisi napolnila 26 let, si stara 25 + nekaj dni, kar te šteje pod 25 Samo do 25 pomeni ko dopolniš 25 in niti dneva več. Tu manjkajo leta med 25 in 26. ok, poglej čist praktično - januarja dopolniš 25 let. nekdo te septembra vpraša kok si stara. kok boš rekla? in nekdo te ponovno vpraša decembra; spet, kok boš rekla? sej ne pravim da je 100% logično (čeprov meni je u bistvu), pravim da so nas pri statistiki tko učili skripta je pa od tatjane košmelj uporabna statistika, se mi zdi da je tut razlaga notri.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?