Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Anketa o iskanju zdravstvenih informacij ter ... 26.5.2014 10:00:07
Maja41
Pozdravljene punce
Delam diplomsko nalogo o tem, kako ljudje iščejo informacije o zdravju ter kako se odločajo za privatne zdravnike. Prosila bi vse, če mi lahko pomagate in rešite kratko anketo (minutka)
RE: Anketa o iskanju zdravstvenih informacij ... 28.5.2014 0:37:56
ronja
Neverjetno, da lahko nekdo za diplomsko sestavi čisto v redu anketo, razne ankete za magisterije, ki so bile zadnje čase tukaj, so bili pa nemogoče za reševat... Upam, da pomaga.
RE: Anketa o iskanju zdravstvenih informacij ... 28.5.2014 8:26:47
mateyka
tole je ok anketa. edino kar me je motilo je, da imam samo 2 možnosti pri "Ali menite, da so informacije s strani vašega zdravnika verodostojne?" - ker ni glih tako da nič ne verjamem, vsega pa tudi ne kar mi skuša prodat. tako da glih ni tako črnobelo kot potem odgovor prikaže v anketi..
< Sporočilo je popravil mateyka -- 28.5.2014 8:27:23 >