Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Anketa - zasedenost osebnih vozil 9.11.2010 15:47:46
|
|
|
|
naja17
|
Sem že ...
|
|
|
|
RE: Anketa - zasedenost osebnih vozil 9.11.2010 18:18:36
|
|
|
|
mml
|
narejeno :-)
|
|
RE: Anketa - zasedenost osebnih vozil 9.11.2010 18:29:31
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ac Smo podjetje OMEGA consult d.o.o.. Oprosti no, ampak kot podjetje bi se raziskave lahko lotili kot profesionalci, prvič s pravilno izbranim vzorcem (ja, mamice na porodniški so res reprezentativne) in kot drugič s profesionalno ekipo. Bf, pa taka anketa
|
|
|
|
RE: Anketa - zasedenost osebnih vozil 9.11.2010 18:42:00
|
|
|
|
ac
|
Hmmm, milijonarka, a na RRju ste samo mamice na porodniški? Ne vem, no. Lej, ne da se mi razlagat ti o tem, kako smo se lotili ankete, pa katero populacijo vse gledamo, pa katere podatke že vse imamo in kateri nam še manjkajo in pa kaj nas vse zanima, ker to ni namen moje prošnje vam na RR za izpolnitev ankete. Kot že milijonkrat napisano na tem forumu, bi tiste, katere se s čim ne strinjate, lahko to temo zignorirale, ne pa, da smetite s takimi pripombami...
|
|
|
|
RE: Anketa - zasedenost osebnih vozil 10.11.2010 6:36:45
|
|
|
|
Nika v službi
|
Rešeno.
|
|
RE: Anketa - zasedenost osebnih vozil 10.11.2010 7:29:49
|
|
|
|
petruska
|
Tudi rešeno!
|
|
|
|
RE: Anketa - zasedenost osebnih vozil 10.11.2010 7:57:42
|
|
|
|
end1
|
sem!!!
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?