|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Angina in vroč čaj
25.1.2007 7:52:07   
kity
nekaj me zanima , če ima otrok angino a lahko pije vroč čaj ali ne ? Ali je glih obratno?user posted image prosim za odgovor 

< Sporočilo je popravil katrin -- 2.2.2007 9:35:47 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Angina in vroč čaj
25.1.2007 10:03:57   
violinski
Za angino so vedno najboljše mrzle stvari, s tem da še najmanj mrzla voda.
Vroč čaj - tko je, če je angina bakterijska, se bodo na toploti (ne vem, če velja za vroč čaj) bakterije veselo razmnoževale. Ravno zato pri angini ne smemo kuhat vročine, ampak se moramo odkrit. Tko vsaj sem jaz dobila razlago, ko sem jaz imela angino....

Želim hitro okrevanje!!!

< Sporočilo je popravil katrin -- 2.2.2007 9:36:09 >

(odgovor članu kity)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.1.2007 11:54:35   
mml
Pri kakršni koli okužbi žrela (virusni ali bakterisjki) ni priporočljivo pitje zelo vročih ali zelo hladnih pijač, ker to še dodatno poškoduje sluznico. Tako da priporočajo pitje tekočine, ki ima približno sobno temperaturo. Zelo hladne tekočine lahko dodatno nadražijo sluznico in povzročijo še dodatno otekanje, kar povzroči težje požiranje.

< Sporočilo je popravil katrin -- 2.2.2007 9:36:26 >

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu violinski)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.1.2007 12:38:52   
BLAŽIKA
mml vam je napisala točne napotke.user posted image
Pa čimprejšnje okrevanje želim, ker jaz sem ena izmed tistih ki ima angino po 5 krat na letouser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil katrin -- 2.2.2007 9:36:46 >

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?