Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Angelcare 2v1 ali posebej? 17.2.2011 21:28:39
|
|
|
|
almk
|
mi smo mel 2v1 in smo bili zelo zadovoljni...
|
|
|
|
RE: Angelcare 2v1 ali posebej? 17.2.2011 21:39:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Pomoje je bolje imet eno zadevo, ki lahko opravi oboje. Itak lahko nastavis da je oboje ali pa samo eno ali drugo. Fino glasna je pa ta zadeva samo takrat, ko mora bit - tj. ko otrok neha dihat.
|
|
|
|
RE: Angelcare 2v1 ali posebej? 17.2.2011 22:11:14
|
|
|
|
naja17
|
Kaj pa cenovno? Saj nič ne prišparaš?
|
|
|
|
RE: Angelcare 2v1 ali posebej? 17.2.2011 22:18:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Pomoje da ne.
|
|
|
|
RE: Angelcare 2v1 ali posebej? 18.2.2011 6:45:28
|
|
|
|
naja17
|
Ma sploh ne vem kaj naj... V bistvu sta se nama kolega ponudla, da bosta to kupla, k sta gledala seznam najinih nakupov. No in jest se po tem nisem več poglabljala. Pa me kliče in vpraša, če lahko posebej kupi in neki razlaga, da je to ful glasna zadeva itd. Zdej pa ne vem kaj naj, če gre pač za darilo, ne morem jaz določit kako in kaj, ampak če bi sama kupovala bi verjetno 2v1...
|
|
|
|
RE: Angelcare 2v1 ali posebej? 18.2.2011 6:53:52
|
|
|
|
lananai
|
Tudi mi imamo oboje skupaj in smo zelo zadovoljni. Ni nič glasno, razen če mora bit - ko otrok ne diha. Mi ga že eno leto uporabljamo samo kot varuško, plošče za zaznavanje dihanja pa čakajo naslednjega uporabnika.
|
|
|
|
RE: Angelcare 2v1 ali posebej? 18.2.2011 7:14:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Naja mal poglej tole spletno stran: http://www.angelcare.si/kategorija/1239-otroske-varuske Mi smo 2 leti nazaj kupili to ki je zdaj 114€ (takrat je bila 140€) in smo z njo zelo zadovoljni. Tista ki je pa sedaj 140€ je pa neka nadgradnja, samo jaz res nisem pogrešala tistih dodatnih možnosti. No najbrš jih pogrešeš šele ko se navadiš nanje Nevem mogoče sta prijatelja mislia od ACja sam senzor kupit pa eno drugo poceni varuško ... nevem ... ugibam, ker se mi ne zdi ceneje, če oboje kupiš od AC in da je v ločenih aparatih. Če te to tako grize in si se upičla v ta AC 2v1 pa povej prijateljem, da bi ti res tega 2v1 imela in da boš sama primaknila zraven kar njima zmanjka ... če sta vredu prijatla bosta itak razumela.
< Sporočilo je popravil Otika -- 18.2.2011 7:16:53 >
|
|
|
|
RE: Angelcare 2v1 ali posebej? 18.2.2011 10:29:38
|
|
|
|
pasijonka
|
Hm, ne vem, zakaj naj bi bile ločene enote tišje od skupne??? Samo več naprav in kablov imaš, rabiš več vtičnic... brez veze. Če si želiš imeti oboje, je po moje edino smiselno imeti 2 v 1. Kar se pa cen tiče, so pri nas ubrisani (kot še glede marsičesa drugega). Sama sem naročila najnovejši AngelCare 2 v 1 iz tujine za pol cene s poštnino vred.
|
|
|
|
RE: Angelcare 2v1 ali posebej? 18.2.2011 11:12:06
|
|
|
|
ledenka
|
mi smo imeli AC401 in smo bili zelo zadovoljni. glasen je samo, če imaš tako naštimano, da ves čas slišiš dogajanje, lahko ga imaš pa tako, da se vklopi ob zvoku. po moje itak ne more bit ceneje, če imaš samo senzor in potem še (dober)babyfon posebej.
|
|
RE: Angelcare 2v1 ali posebej? 18.2.2011 13:12:03
|
|
|
|
jakipaki83
|
Mi imamo AC401. Glasen? Hja, če pozabiš ugasniti ko vzameš otroka ven (se nam je kar dogajalo ) in pa če neha dihati ( se nam HB ni nikoli zgodilo). Sicer pa ne razumem, kdaj naj bi bil glasen, če je 2v1 oz. kako je manj glasen, če sta samo plošči? Se pa strinjam z Otiko - pol funkcij 401 je BV. Uporabljaš itak samo zvok in plošče. Tista temperatura ni ravno natančna In ja, v Sloveniji je AC čisto predrag. Tudi mi smo ga naročili na spletu iz tujine in prihranili.
|
|
|
|
RE: Angelcare 2v1 ali posebej? 21.2.2011 20:55:21
|
|
|
|
takotako
|
Kje pa se da naročit?
|
|
|
|
RE: Angelcare 2v1 ali posebej? 22.2.2011 16:10:15
|
|
|
|
Sasheen
|
no tudi jazz si bom kupila ac401...sem gledala še snuzo od ac pa mi nekak ni...pri nakupu iz tujine moraš biti pazljiv vsaj tako piše na strani www.angelcare.si ...jaz otroka ne bom imela v isti sobi, zato vem, da je tole super nakup, upam :)
|
|
|
|
RE: Angelcare 2v1 ali posebej? 28.2.2011 9:22:00
|
|
|
|
antoninap
|
Mi že okoli dva tedna uporabljamo AC401 in zelo mirno spimo Ni nič glasen, razen takrat, ko vzameš otroka ven in pozabiš zadevo ugasniti Tudi mi smo ga naročili v tujini, preko amazon.co.uk in namesto 140€ plačali okoli 90€. Pri nas smo kupili samo še adapter za 3€, ker imajo v VB seveda drugačne vtičnice
|
|
|
|
RE: Angelcare 2v1 ali posebej? 1.3.2011 20:51:40
|
|
|
|
Sasheen
|
a pa imate dve blazini ali smao eno...
|
|
|
|
RE: Angelcare 2v1 ali posebej? 8.3.2011 17:25:19
|
|
|
|
naja17
|
Ok, zdej so mi to čudo dostavli in sicer ta novejši model, pa me samo zanima, k kao zahteva, da ima popolnoma ravno podlago, pod jogijem pa imamo letvice, a na to prime, al moram dat zdej še kako desko posebej delat
|
|
|
|
RE: Angelcare 2v1 ali posebej? 9.3.2011 17:35:07
|
|
|
|
Paštetka
|
Mi smo imeli ravno podlago. Vibriranje se prenaša na ploščo preko jogija, tako, da med jogijem in ploščicami ne sme biti ničesar. Če pa mora biti spodaj gladko, pa ne bi vedela. Kaj pa če daš samo kakšno desko na letve približne velikosti, kot sta blazinici, toliko, da se blazinici ne poškodujeta? Najboljše, da preveriš sama, če deluje, če je na letvah.
|
|
RE: Angelcare 2v1 ali posebej? 9.3.2011 18:21:06
|
|
|
|
majči22
|
IZVIRNO SPOROČILO: naja17 Ok, zdej so mi to čudo dostavli in sicer ta novejši model, pa me samo zanima, k kao zahteva, da ima popolnoma ravno podlago, pod jogijem pa imamo letvice, a na to prime, al moram dat zdej še kako desko posebej delat Mi smo dali dve tanki plošči (iverko) v malo večji velikosti kot sta plošči od Angel care-a.
|
|
RE: Angelcare 2v1 ali posebej? 13.3.2011 22:42:35
|
|
|
|
antoninap
|
IZVIRNO SPOROČILO: naja17 Ok, zdej so mi to čudo dostavli in sicer ta novejši model, pa me samo zanima, k kao zahteva, da ima popolnoma ravno podlago, pod jogijem pa imamo letvice, a na to prime, al moram dat zdej še kako desko posebej delat Tudi mi smo si tolkli po glavi, kje za boga naj najdemo desko, pa se je mojemu porajala ideja in smo na koncu uporabili "deščico", ki je del okvirja za sliko ... leseni del za steklom, ki skupaj s sponkami drži sliko. Mi smo kupili okvir v Obiju, imajo jih pa tudi fotografi, pa kakšen večji spar/mercator. Je full poceni, mislim da je bil 3€, pa še velikosti lahko zbiraš in vzameš tako, ki ravno paše, pa kul je, ker ni predebelo in se ne čuti, ker mi imamo recimo zdaj košek in je čisto tanki jogi noter.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......