|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Angelcare
4.11.2009 9:35:08   
MiNa*
sem pred nakupom AC, pa me zanima ali obstajajo različni modeli, po čem se razlikkujejo, kakšna je cena, kje se ga splača kupit, mogoče je ceneje v tujini?

Kaj storiti v primeru, da piska? Sprva preverit, če otroček diha, in če ja ga pustimo, verjetno je AC za testirat, če dela OK.
Če dete ne diha, kaj naredit, ga nežno budit, ga trest???

Kako pediatri gledajo na AC, ga svetujejo, al ipravijo, da ima kakšne slabe strani na otročka (magnetno oz. elektr. polje pod njim, ...)???
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Angelcare
4.11.2009 9:42:36   
Mici7
Tukaj vse info, ki te zanimajo....

http://www.angelcare.si/


(odgovor članu MiNa*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Angelcare
4.11.2009 9:43:31   
manna
Obstajata dva modela, cenejši je samo za senzor dihanja, dražji je zraven še klasična baby varuška. V tujini je cenejši. Kolikor vem, pediatri to uporabljajo pri nedonošenčkih že v porodnišnici in nič ne odsvetujejo. Jaz ga imam in mi je fajn.
Nevem pa kaj bi naredila če bi začel piskat sredi noči. Po mojem bi me kap.

(odgovor članu MiNa*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Angelcare
4.11.2009 9:47:09   
Mici7
V tujini je skoraj 100% ceneje. Malo bo treba pogledat na google, pa boš vse našla.
Tudi jaz sem slišala, da ga pediatri priporočajo, še posebej pri nedonošenčkih.
V porodnišnici smo imeli v sobi eno punčko, ki je to imela....pa je vedno tako grozno začelo piskat, ko je malo vzela ven in pozabila ugasnit, da je vse skoraj kap....je pa definitivno dobra stvar....mi nimamo nobene varuške, ga pač večkrat grem pogledat in je to to....sem pa imela sposojeno, pa se mi ni zdela nič kaj ekstra dobra....skoz neko šumenje, v glavnem meni ni bila všeč in se potem tudi nisem odločila za nakup...

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Angelcare
4.11.2009 10:20:55   
karmen83
Jaz sem kupila tistega s senzorjem dihanja + zvokom pri uvozniku in sem imela srečo, da je bil ravno v akciji. Meni je super, pred dopolnjenim prvim letom smo imeli vključenega vedno med spanjem in tudi celo noč, zdaj pa že nekaj mesecev samo, ko nihče ni poleg nje (med dnevnim spanjem in zvečer, ko mala spi, midva pa gledava tv ali kaj podobnega). Kupljen je bil predvsem z namenom klasične varuške (da pač slišim, ko se mala zbudi...), ampak varnost je le varnost in je pri izbiri zmagal Angelcare. Na srečo nam ni še nikoli piskal, razen če kdaj pozabimo ugasniti (največkrat takrat, ko sta imela prste zraven dedi ali babi user posted image ), sem pa že doživela šok, ko je zmanjkalo elektrike in so bile baterije prazne, takrat pa me je skoraj kap, dokler nisem ugotovila, za kaj se gre user posted image
V glavnem - meni se zdi vreden nakupa, res je smrt v zibelki zelo redek pojav, ampak kot sem že rekla - varnost je varnost. In zdaj rajši rečem, no ja, hvala bogu ga res ne bi potrebovala, kot pa da bi mi bilo celo življenje žal, da mi je bilo škoda denarja, če bi se res kaj zgodilo. Vse dobro vam želim! user posted image


_____________________________

6.8.2008 nama je v življenje posijal najin sonček - najlepša dojenčica na svetu. Sabina, rada te imava!

(odgovor članu Mici7)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Angelcare
4.11.2009 12:28:03   
avgust09
pri nas ga tudi imamo in je super user posted image user posted image user posted image predvem zame ker tako mirno spim ponoči in me nič ne skrbi. Midva sva imela edin problem s tem k je imel mali nizko porodno težo 2400 in ga ni zaznal na začetku in je skoz piskal. Potem sva pa občutljivost povečala in zdaj dela ok.

Imam pa tega ki je klasična varuška + za gibanje. je malo dražji samo meni ni škoda tega denarja, sploh zdaj k je ne dolgo nazaj v naši bližini bila smrt v zibelki user posted image user posted image tako da sem prav vesela da ga imam.

Pojma pa nimam kaj bi nardila če bi začel piskat zaradi tega k bi mali res nehal dihat user posted image   sicer sem prebrala oživljanje novorojenčka samo mislim da v tisti paniki ne bi nič znala.



(odgovor članu karmen83)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
So nočna prebujanja pomembna za dojenčkov ...
Večina staršev se veseli trenutka, ko bo njihov dojenček prespal celo noč, malokdo pa se sprašuje, ali in zakaj so nočna...




Kako ste dojile?
endrina



sprva leže, potem sede (48%)

sprva sede, potem leže (11%)

samo leže (15%)

samo sede (17%)

nisem splpoh dojila (8%)


Število vseh glasov: 383

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!