|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Anekdote
19.5.2005 16:46:45   
Anonimen
Gotovo je vaš vsakdanjik poln smešnih prigod za katete poskrbijo vaši malčki.
A ste pripravljene kakšno anekdoto deliti z nami?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   Anekdote
19.5.2005 16:50:19   
neja
Ko je moja pupsi praznovala 2leti in se je dan bližal večeru, je rekel njen stric (od atija brat), da sedaj odode. Ko smo ga vprašali kam gre, je rekel da v disko. Moji pupsi smo razložili, da se tam pleše. In ko je odšel, je tamala čez nekaj časa rekla: ˝tan odišo diko, inga aja pesat˝

Pa še prevod: Boštjan je šel v disko, ringaraja plesat.

LP:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Anekdote
19.5.2005 16:56:30   
Anonimen
Še sreča da si dala prevod.:)- A ste Prekmurci?

Pa še ena od mene:
Ko je bla moja sestra stara 2 leti, smo šli na morje.
Valjda je bila čez dan brez pleničk (takrat so ble še une bombažne). In njej je to zelo ustrezalo. Manj pa mami in očetu, ker je sestrca raziskovala obalo in je na vsake par metrov počepnila in naredila kupček. mama in ata pa sta 14 dni dirkala za njo z lopatko in WC papirjem.

Nekega dne, pa tamala izgine. Vsi se ful ustrašimo in jo začnemo iskat po celi plaži. Pa jo najde mama... pod tušem z ledeno mrzlo vodo. Ampak ne cela... samo glavco je tiščala pod curek in ni nikogar drugega spustila pod tuš.
to je bila najboljša zabava zanjo 14 dni. kadarkoli je izginila, smo šli pod tuš gledat... in evo je na svojem mestu!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   Anekdote
19.5.2005 17:21:25   
Anonimen
Mu v avtu držim pridigo, ker se je grdo obnašal. Moj monolog traja ene tri minute, mali posluša. Utihnem. Mali tudi. Pravim čez minuto: No, v redu, razmišljaš, kaj sem ti povedala, ne? Lepo. On pa: Mama, misls, da sem naglumen (neumen)?
Mater sem pozijala :ups:

Kuham gres. Pristavim mleko, grem na telefon, pride mali za mano: Mama, z gjesom je neki najobe."
U, mater, mleko je skipelo. Nič hudega, sine, bom še enkrat pristavila. Pristavim še enkrat, se zaigrava, evo, mleko spet čez :( Mali že čist žalostno gleda. "Nič hudega, evo, zdej pa bo." Odprem predal, kjer naj bi bil gres, gresa ni :zmeden2: Bemti vrabca, mati smotana! "A boš sendvič?" Ja, kaj mu je pa preostalo :zmeden2:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   Anekdote
19.5.2005 17:52:11   
neja
Ne, nismo prekmurci.....smo iz Ptuja.

Al bina...:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-....ja, kakšna mati pa si:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Anekdote
19.5.2005 18:24:53   
Mariposa
No jaz sicer anekdote od mojih otrok še ne morem povedat, sem se pa spomnila ene moje:

Ko sem bila stara ene 3 leta sem se ravno naučila podpisat z imenom in priimkom. V tistem času smo pa imeli enega živo rdečega Golfa, ki ga je oči ravmo spoliral za prodajo. Jaz sem na bila dvorišču in sem ravno popisala cel list z mojim imenom in priimkom, nakar mi zmanjka papirja. Samo to zame ni bilo problem in sem vzela kamen in hop čez celo haubo napisat ime in priimek. Po moje do konca življenja ne bom pozabila pogleda očeta in dedka, ki sta prišla še zadnjič pred prodajo pogledat avto. Oči je bil sposoben rečt samo: Ja kaj pa delaš? Jaz pa: Saj že imamo nov avto pa tega ne bomo več rabil Potem sta pa še kako uro spet s polirno pasto haubo drgnila, tako da se je avto potem vseeno prodal:ups:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Anekdote
19.5.2005 19:21:12   
Anonimen
Ja, neja, maš prou

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......