Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Ananasov sok-anketa :-) 17.10.2005 11:33:39
|
|
|
|
CatJa
|
Ga še nikol nisem pila, pa je od prvega popadka do poroda trajalo 3 ure
|
|
RE: Ananasov sok-anketa :-) 17.10.2005 11:56:39
|
|
|
|
Maxica
|
Nisem še slišala za to, da bi se zaradi tega kaj lažje ali hitreje rodilo. Res??? No ja, jaz ga nisem pila, rodila sem pa z EA, hitro in neboleče.
|
|
RE: Ananasov sok-anketa :-) 17.10.2005 11:58:32
|
|
|
|
DrejcDrejc
|
Prvič slišim, da bi ananasov sok pripomogel k hitrejšemu porodu. Je pa res, da se mi ananasa v vseh oblikah neizmerno lušta, odkar sem noseča. Kr celega, al pa v kompotu, al pa sok... kar redno na jedilniku, moram priznat
|
|
RE: Ananasov sok-anketa :-) 17.10.2005 12:29:56
|
|
|
|
chips
|
Jst pa ananasa spoh ne jem ,full mi ne diši (blek)!! Ampak če bi mi pomagalo pri porodu bi ga pa res jedla in pila ananasov sok pa čeprav bi šlo težko dol! Sem pa v 38.tednu tako, da upam ko se bo začel porod da bo hitro konec!!
6.11.2005 ob 13:04 se je rodila najina princeska TEA!! 23.8.2007 ob 11:13 se je rodil najin princ NIK!
|
|
|
|
RE: Ananasov sok-anketa :-) 17.10.2005 14:03:18
|
|
|
|
arielca
|
Prvič sliši za to, ampak ananas obožujem tko da sploh ne bo problema!!!! Pa če pomaga ali ne .
|
|
|
|
RE: Ananasov sok-anketa :-) 17.10.2005 18:02:52
|
|
|
|
Matej@
|
Na forumih so namreč punce razpravljale, da naj bi ananasov sok mehčal maternični vrat, za malinov čaj pa, da ena snov v njem pomaga k bolj prožni koži presredka .
|
|
|
|
RE: Ananasov sok-anketa :-) 17.10.2005 23:04:43
|
|
|
|
Dejča
|
Prvič slišim, haha, kaj vse ne pogruntajo - sem tudi brez tega hitro rodila - v porodni sem bila le dobro uro. Sicer pa ne more škoditi, če poskusiš.
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?