Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Analni seks in težava...hemoroidi! 4.12.2006 18:49:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Imam problem, za katerega ne vem, če je rešljiv.. Včasih s partnerjem seksava tudi analno, ko nama zapaše, pa je zelo pazljiv, jaz sem močno vzburjena in tudi lubrikant uporabiva. Vendar se mi po takem odnosu vedno pojavijo hemoroidi in traja spet en teden, da se spravim v red. To me zelo jezi in ne vem, če se da kaj pomagat, kaj pravite, ima kdo tako izkušnjo? Ali je rešitev samo to, da tak način seksa opustiva? Naj povem še to, da se mi to dogaja od poroda dalje, prej teh problemov sploh nisem imela...
|
|
|
|
RE: Analni seks in težava...hemoroidi! 5.12.2006 17:40:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj nihče nima kakšnega nasveta?
|
|
|
|
RE: Analni seks in težava...hemoroidi! 5.12.2006 17:46:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, ne analno sexat, al pa k zdravniku pejt. Da si pozdraviš hemoroide.
|
|
|
|
RE: Analni seks in težava...hemoroidi! 5.12.2006 19:48:29
|
|
|
|
Blacky30
|
Aučččč, jaz bi v takem primeru taki sex opustila. Definitivno!
|
|
|
|
RE: Analni seks in težava...hemoroidi! 5.12.2006 20:04:24
|
|
|
|
rija
|
hemoroide je ponavadi zelo težko pozdraviti, tudi operacije niso kaj prida uspešne. Tako, da vama res preostane edino, da nehata z analnim sexom.
|
|
RE: Analni seks in težava...hemoroidi! 6.12.2006 12:47:45
|
|
|
|
baguSka
|
Za hemeroide obstaja zelo OK krema, ki se jo dobi v lekarni. Se kar hitro pocajta. Drugace pomaga ze hladen tus, intimni gel, potem pa se na koncu se s tole kremco namazes in je ponavadi kar hitro OK. Probaj. Tako se bo vsaj ta teden zavlekel le na en ali dva dni.
|
|
|
|
RE: Analni seks in težava...hemoroidi! 7.12.2006 8:25:35
|
|
|
|
nejar
|
Vem kako to zgleda. Midva sva že neštetokrat samo probala pa ni šlo.To so take bolečine, da ni šans. Pa čeprav vem, da mojemu ni vseeno ampak res ne gre. Meni se kar naprej pojavljajo imam tiste robčke proti tem, da vsaj malo hladi. Pride dan, ko komaj sedim na riti.
|
|
|
|
RE: Analni seks in težava...hemoroidi! 13.12.2006 18:32:06
|
|
|
|
G in T
|
Hemeroidi znajo zagreniti življenje. Sploh takrat, ko kremice, svečke in mazila pač ne nucajo več. Potem se je potrebno poslužiti kirurških metod, ki niso vedno uspešne, in se ponavljajo. Če imaš resne težave s tem, bi ti jaz odsvetovala analne užitke, ker so zapleti lahko prav nadležni in boleči.
|
|
|
|
RE: Analni seks in težava...hemoroidi! 14.12.2006 20:12:54
|
|
|
|
Anonimen
|
enkrat sem slišala, da je analni sex odlična preventiva proti hemeroidom. a to drži?
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?