Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Amwayev odstranjevalec madežev pred pranjem S... 7.5.2006 18:04:40
|
|
|
|
Anonimen
|
To je sprej, ki odstranjuje umazanijo pred pranjem. Kao naj bi odstranil ne vem kakšne madeže. Zanj sem plačala 3 jurje, v prepričanju, da bo odstranil fleke iz otroških oblačil, pa NI ODSTRANIL NITI ENEGA - še tistega najbolj svežega, ki ga je moja mama doma odstranila z milom. Jezna sem kot ris. Priporočale so mi ga tri prijateljice, vse ful navdušene nad njim, zato sem še toliko bolj razočarana. Sploh je to še en dokaz več, kako glupa je vsa ta nategavščina z Amwayem. Pa prosim, tiste ki tam sodelujete, nikar ne solite pameti, kako je vse skupaj super in kako boste zaslužile s tem. Ne poznam še nobene, ki je res zaslužila, pozam pa jih res en kup, ki so bile na koncu blazno razočarane in so imele namesto bajnega zaslužka in bajnih miljonov samo bajno izgubo. Na tistih sestankih, kamor pa zvlečejo stranke, kot da bi šlo za veliko skrivnost, pa tako ali tako mečejo pesek v oči in folk nategujejo do neskončnosti. Še najlepše pa je, da vse predstavljajo kot neko VELIKO prijateljstvo, da so te tja povabili samo zato, ker te imajo RADI in ti želijo dobro... Ja, ja, želijo dobro, pri tem bi pa še na tvoj račun vsak, ki te je povabil tja, zaslužil. To je bil edini in zadnji izdelek od njih, ki sem ga kupila. Vsem pa svetujem - roke čimdlje proč.
|
|
|
|
RE: Amwayev odstranjevalec madežev pred pranj... 7.5.2006 18:21:42
|
|
|
|
Max-Mara
|
Me je prijateljica enkrat samkrat zvlekla na eno tako "prijateljsko" srecanje, pa od takrat naprej ne govoriva vec.....Sem jih ji napovedala.... No, ne bi vec komentirala.... Imam pa doma ta Amwayev odstranjevalec, ki ga pa resnicno moram pohvalit!!!! Morm rect, da me se ni razocaral! Pa se moja mami, pa tasca, pa se kaka prjatlca so tudi zelooo zadovoljne z njim, tko da ne vem, kako to, da ti ni odstanil madezev! Mogoce so pa "prijateljsko" kak zvarek notr zamesali!?
|
|
|
|
RE: Amwayev odstranjevalec madežev pred pranj... 7.5.2006 19:24:26
|
|
|
|
skuštrana
|
Meni je tudi odstranil madeže...Ne vem zakaj tebi ni. Drugače nisem neki fen teh amway izdelkov, tale odstranjevalec madežev mi je pa ok. Po drugi strani mi jih pa Vanish tudi odstrani, je pa veliko cenejši, tako da rajši kupim njega. Pa še kupim ga kadar se spomnim, ne pa da ga moram naročit, pa potem čakat...
|
|
|
|
RE: Amwayev odstranjevalec madežev pred pranj... 7.5.2006 21:50:03
|
|
|
|
CUKRČEK
|
Meni je pa ta spray najboljši, kar se odstranjevanja madežev tiče. Tudi ostala Amway-eva čistila so mi super in so vredna svoje cene.
|
|
RE: Amwayev odstranjevalec madežev pred pranj... 7.5.2006 21:55:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Punce, res sem razočarana. Odstranil ni NITI ENEGA fleka, na katerega sem našpricala, pa ne pretiravam. Celo dvakrat sem dala prat, ker je pač pisalo, da naj tako naredim pri trdovratnih madežih. Niti da bi bili manj vidni, ne, isti so!Sploh ne morem verjeti, da je vam to ratalo. Tudi, ko je šlo za masten flek, ko je mali jedel z rokicami in se me prijel za hlače, ni spravilo dol. Pa tri jurje sem dala zanj! Draga šola zame!
|
|
|
|
RE: Amwayev odstranjevalec madežev pred pranj... 8.5.2006 8:22:23
|
|
|
|
soncece24
|
Jaz sem že sprobala celo paleto odstranjevalcev,med drugim tudi amwayevega,pa noben ni bil kaj prida. Najboljše se še vedno obnese namakanje + terpentin milo. Najcenejša in najučinkovitejša metoda. Pa predpranje pri pralnem stroju.
|
|
RE: Amwayev odstranjevalec madežev pred pranj... 8.5.2006 8:54:47
|
|
|
|
kapesanta
|
joj, sej se drugač strinjam s tabo glede komplet Amwaya, ampak "prewash" pa tud jst uporabljam, pa se super obnese - no ja ostane kdaj kakšen madež, ki potrebuje posebno obdelavo, ampak za večino "najinih" madežev je pa zakon - kako je z madeži od bomo pa še vidl .
|
|
RE: Amwayev odstranjevalec madežev pred pranj... 8.5.2006 12:59:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Sončece, kje kupiš to milo?
|
|
|
|
RE: Amwayev odstranjevalec madežev pred pranj... 8.5.2006 13:07:43
|
|
|
|
soncece24
|
pri praških v trgovini - ajax recimo ma to milo. tako malo večje pravokotno je. To so naše babice za ovratnike riflat mele. Gre maščoba super dol, pa nič ne pušča madežev (recimo beli flek na črni srajci).
|
|
RE: Amwayev odstranjevalec madežev pred pranj... 8.5.2006 13:33:04
|
|
|
|
copka
|
mi smo tudi zadovoljni s tem sprejem. Edino kar me moti, da ce ga fajn naspricas potem cunje malo smrdijo po bencinu, ampak fleki pa grejo stran. Kaksni trdovratni, pa pac po kaksnem pranju vec.
|
|
|
|
RE: Amwayev odstranjevalec madežev pred pranj... 24.5.2006 11:50:39
|
|
|
|
BLAŽIKA
|
sKUTICA PA SI NA SVEŽI MADEŽ PRED PRANJEM NAŠPRICALA ALI JE BILO ŽE ENKRAT OPRANO? ČE JE ŽE BILO ENKRAT OPRANO IN POSUŠENO MADEŽ NE BOŠ MOGLA VEČ ODSTRANIT. JAZ UPORABLJAM TA SPREJ ŽE LEP ČAS IN ODSTRANIM VSE MADEŽE OD OTROKA IN MOJE.
|
|
RE: Amwayev odstranjevalec madežev pred pranj... 24.5.2006 17:11:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Nekateri so bili že enkrat oprani, vendar mi je bilo zagotovljeno, da bodo šli dol. No, skratka, nekateri so šli dol po 4 pranjih. Ampak so bili zelo majhni... Vseeno sem zelo razočarana, ker sem glede na pohvale vseh mojih kolegic pričakovala čudeže.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?