|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Amniocenteza
16.1.2010 11:25:37   
MaliMala
Pozdravljene!

Zanima me, ali je katera opravljala amniocentezo v mariborski porodnišnici in kako dolgo ste čakale na t.i. hitri test? Meni so rekli, da naj bi bili rezultati hitrega testa do petka, pa še nisem dobila rezultatov, zdaj pa več ne vem, ali pošljejo hitre rezultate takoj, ali skupaj z ostalimi čez 3 tedne?

Hvala za odgovore! user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Amniocenteza
16.1.2010 11:48:25   
lesk80
Živjo
Jaz sem bila na Amniocintezi v MB, Dr. Pelkičeva je delala. Res sem čakala skoraj 3 tedne na rezultate, lahko pa sama prej pokličeš v laboratorij če so že rezultati.Je bilo vse vredu, čeprav mi je Pelkičeva izmerila nuhalno 2,8. Sedaj pa že cartamo našo pupiko, ki je danes stara 7 dni.
Lep pozdrav, pa brez strahu, boš vidla da je vse OK.

JANUARJA bomo trije kozorogi

(odgovor članu MaliMala)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.1.2010 11:55:01   
MaliMala
Hvala, lesk80, to je pa fajn slišati in čestitam!user posted image   Me pa vseeno zanima, kaj pa glede hitrega testa? Ti tega niso naredili? 

(odgovor članu lesk80)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.1.2010 20:53:09   
AKP
Jaz sem imela predlani amniocintezo in sem čakala na rezultate 4 tedne. Hitrega testa pa mi niso naredili. Je bilo vse ok. 

(odgovor članu MaliMala)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.1.2010 9:09:55   
milabe
ojla
jst imam v sredo amniocintezo in imam eno uprašanje.
Menda ni neumnih uprašanj, zato bom kar uprašala: ali je slučajn potrebno bit tešč? user posted image

hvala za odgovor, lp

(odgovor članu AKP)
Neposredna povezava do sporočila: 5
22.1.2010 10:30:20   
PC Baby
Ne, nasprotno - te še pošljejo kaj pojest, če si zjutraj premalo jedla. Potem okoli 12.00 ti pa še dajo kosilo predno greš domov. Vsaj v LJ je tako.

(odgovor članu milabe)
Neposredna povezava do sporočila: 6
22.1.2010 17:27:47   
lillchy123
kako pa vse skupaj zgleda? A boli? A vidiš kaj delajo ali ne?

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu PC Baby)
Neposredna povezava do sporočila: 7
22.1.2010 20:08:56   
Anonimen
mene ni bolelo, morda samo tisto, k ti iglo zapiči.
me je pa samo mesto pika bolelo kakšen dan, dva po AC
ja vidiš, kaj delajo - najprej te itak UZ pregledajo, nato vse pripravijo na tvoj trebuh oz. bliže k njim, potem pa še enkrat nastavijo UZ, da vidijo, kje je otroček in zapičijo iglo čim dlje stran od njega.
ko je vsega konec, še enkrat UZ pregledajo, če se vidi bitje srca, gibi otročka... v glavnem , če je vse OK

(odgovor članu lillchy123)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
23.1.2010 18:53:30   
milabe
aha, malo me je strah, samo bom že dala to skoz...

in kdaj si potem izpuščen iz LJ bolnišnice? Ker nisem iz Lj in bojo potem po mene prišli, da vem kdaj približno računati...
poseg se izvaja v porodnišnici, oz. tam se prvo javim? (čist sm pozabla vse uprašat, ko sem klicala za terminuser posted image )

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
23.1.2010 20:58:47   
PC Baby
Ja, v porodnišnici. Domov pa greš med 12.00 in 13.00. Sam ti kar ostani ležat do konca, ker ti bo pasalo pa še bolj varno je. Sploh pa imajo tak sistem, da kdor prvi pride, gre tudi prvi noter in to pomeni, da če si med zadnjimi greš noter okoli 11.00 in potem tam počivaš samo 1-2 urci. To ni fajn. Jst se spomnim, da nas je vse 1,5 ure po posegu začelo neki šraufat, kot neki krčki in je fajn tam malo poležat. Sploh ker veš da si "na varnem" če bi kaj blo. Pa neki za čitat si vzemi :)

Pa flaško vode. Sicer je tam čaj na razplago, ampak moraš vstat, da si ga naliješ, kar pa ni prav nič fajn.

< Sporočilo je popravil PC Baby -- 23.1.2010 20:59:30 >

(odgovor članu milabe)
Neposredna povezava do sporočila: 10
25.1.2010 8:57:41   
milabe
najlepša hvala za odgovor, upam da bom med prvimi tam...

(odgovor članu PC Baby)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?