Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Amis - kako ste zadovoljni? 8.7.2008 7:18:56
|
|
|
|
honey
|
Ne vem, če spada tole pod to rubriko, tako da se že vnaprej opravičujem Zanima me, kako ste zadovoljni z internetnim ponudkom Amis? Na pol sem se že odločila, da zamenjamo ponudnika in je Amis edini, ki pride pri nas v poštev - razen obstoječega. Pa me zanima, kako ste kaj zadovoljni? Vzela pa bi paket trojka + (internet, TV, telefon) za 42,90 € mesečno, s prenosom interneta do 10 Mb. Kaj pravite? Vsako mnenje je dobrodošlo.
|
|
|
|
RE: Amis - kako ste zadovoljni? 8.7.2008 8:55:30
|
|
|
|
tinatona
|
Mi ga imamo in je super. LP
|
|
|
|
RE: Amis - kako ste zadovoljni? 8.7.2008 9:24:44
|
|
|
|
travica
|
Prej se pozanimaj in preveri, če bo delal TV - pri nas ni. Ko smo imeli samo telefon in internet pa smo bili super zadovoljni (ful prijazni, ustrežljivi, dosegljivi 24 ur...)
|
|
|
|
RE: Amis - kako ste zadovoljni? 8.7.2008 9:26:54
|
|
|
|
honey
|
Travica, ja, sem se že pozanimala in so mi zagotovili, da ni problema, da lahko vzamem paket trojčka, da imajo oddajnik blizu, da naj ne bi bilo problema. Ker so prej preverili, če bo vse delalo, preden so mi poslali ponudbo. Tako so mi vsaj zagotovili. Upam, da res.
|
|
|
|
RE: Amis - kako ste zadovoljni? 8.7.2008 14:52:16
|
|
|
|
Anonimen
|
mi imamo internet in je bp, in full ceneje kot pri drugem ponudniku..
|
|
|
|
RE: Amis - kako ste zadovoljni? 8.7.2008 14:57:17
|
|
|
|
SaTiSa
|
Mamo vedno probleme z Amis tel. Pa ni glih fajn ker smo tak bogu za hrbtom da nam tudi mobilci ne vlečejo signala....
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.