Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Alternativni porodi - vedno vec slovenk v... 6.9.2007 19:00:39
|
|
|
|
sonchek
|
Mi mamo zdej materinsko šolo in tam bog ne daj da bi kakšno drugo metodo izbral kokr klasičen porod... ...tko da nam že to dost pove o našem napredku na tej plati...
|
|
RE: Alternativni porodi - vedno vec slovenk v... 6.9.2007 19:04:27
|
|
|
|
Seven*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonchek Mi mamo zdej materinsko šolo in tam bog ne daj da bi kakšno drugo metodo izbral kokr klasičen porod... ...tko da nam že to dost pove o našem napredku na tej plati... Od kod pa si? Glede porodov smo v kameni dobi, res..
|
|
RE: Alternativni porodi - vedno vec slovenk v... 6.9.2007 19:52:25
|
|
|
|
Maleal
|
Seven mi napišeš prosim link od njihove spletne strani?
|
|
RE: Alternativni porodi - vedno vec slovenk v... 6.9.2007 19:53:36
|
|
|
|
Seven*
|
Seveda. Izvoli. http://www.baby-feldbach.at/
|
|
RE: Alternativni porodi - vedno vec slovenk v... 6.9.2007 20:20:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz bi šla 100% v Feldbach, če bi živela bližje, tako pa... Žal ni izvedljivo.
|
|
|
|
RE: Alternativni porodi - vedno vec slovenk v... 6.9.2007 22:04:49
|
|
|
|
*tajda*
|
Če sklepam po tem koliko let se Ea in ultiva uporabljata v Evropi in koliko let je to šele pri nas in da še sedaj ni dostopno v vseh porodnišnicah lahko samo rečem da jih bo čedalje več odhajalo v tujino.Pomoje bo pri nas trajalo še zelo dolgo da bodo prišli v korak sčasom.Edino če se ne bo vse skupaj privatiziralo in se bodo grebli katera porodnišnica bo bolj prijazna porodnicam.Da o kakšni alternativi in drugačnih položajih ne govorim.Najbolj smešno je da ti zagotavljajo nevem kakšne položaje a na koncu večino kar na hrbet ruknejo
|
|
|
|
RE: Alternativni porodi - vedno vec slovenk v... 7.9.2007 8:23:34
|
|
|
|
BLAŽIKA
|
Žal so pri nas res še 100 let za leseno žlico.
|
|
RE: Alternativni porodi - vedno vec slovenk v... 7.9.2007 8:41:38
|
|
|
|
skuštrana
|
Ja, žal je pri nas tako, da je cela ginekološka stroka zelo nenaklonjena alternativnim porodom. Še same babice govorijo, da je to vse " brezveze", da na koncu vse zenske tako ali tako rodijo leže na na hrbtu Ja, seveda, če jim pa drugih možnosti niti predstavijo ne. Še najdlje kamor pridemo pri teh porodih je hopsanje na žogi - porod je spet na mizi ali pa sedeči porod. Potem pa je tu pa tam še kak porod v vodi, ampak v Postojini ti ni zagarantiran izstis v njej, ampak te dajo na mizo...Ma, brezveze.
|
|
RE: Alternativni porodi - vedno vec slovenk v... 7.9.2007 8:48:28
|
|
|
|
Seven*
|
Meni je vsec moto porodnisnice v Feldbachu.. "So alternativ wie möglich, so medizinisch wie notwendig."
|
|
RE: Alternativni porodi - vedno vec slovenk v... 7.9.2007 8:55:36
|
|
|
|
sonchek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Seven RR IZVIRNO SPOROČILO: sonchek Mi mamo zdej materinsko šolo in tam bog ne daj da bi kakšno drugo metodo izbral kokr klasičen porod... ...tko da nam že to dost pove o našem napredku na tej plati... Od kod pa si? Glede porodov smo v kameni dobi, res.. Iz Ljubljane ....
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?