Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Alternativna medicina??? 27.11.2006 19:19:53
|
|
|
|
PBJ
|
Jaz sem hodila k bioenergetiku. Pravim, da mi je nekaj pomagala medicina(op., HSG...), nekaj pa tudi njegove terapije. Imela sem pa en neuspešen IUI in mesece zatem, sem zanosila, čeprav mi je dr. rekel, da imam malo možnosti zaradi hormonsko aktivne ciste. Bila sem na čakalni listi za IVF.
< Sporočilo je popravil PBJ -- 27.11.2006 19:21:07 >
|
|
RE: Alternativna medicina??? 27.11.2006 22:57:42
|
|
|
|
sjug
|
Pozdravljena! V homepatijo ni potrebno verjeti, ker je to preprosto medicina, ki ima nekoliko drugačen pristop kot klasična zahodna medicina. Je znanstvena metoda zdravljenja in ohranjanja zdravja. Seveda, če te zdravi zdravnik homeopat. Vsekakor priporočam. Pa srečno!
|
|
RE: Alternativna medicina??? 28.11.2006 13:57:16
|
|
|
|
fragola99
|
MEKA, jaz v vse verjamem, v bioenergijo, kristale, simbole, masaže, čaje....., če se že več kot 2 leti trudiš, pol kar moraš v vse verjet. Madona, da neki bo pa pomagalo. Jaz sem si kak mesec nazaj nabavila lunin kamen, katerega sedaj nosim v žepu, čeprav mi je ena zadnjič na forumu napisala, da mora biti direktno v stiku s kožo, sam tok da ga mam pri seb. Danes sem pa v knjižnjici naletela na knjigo Marjetke Jeršek KANDELAR, Slovar vilinskih simbolov. Notri je tudi simbol za plodnost... ga že rišem, enega za dragega in enega zase za v denarnico, pa še kakšnega bom narisala, morda celo dala v okvir in ga obesila v spalnico... A, ja še to poleti sva pa z mojim obiskala Tunjice pri Kamniku- energijski center..., pa ni nič pomagalo. Jaz mislim, da škodit ne more, če ne drugega te oboroži s pozitivno energijo in voljo. Novim zmagam naproti, tako ali pa drugače!!! lp
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?