|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Allernova - kje najceneje?
27.4.2007 14:11:23   
la-na
Našemu 4-mesečniku moramo kupovati allernovo zaradi suma na alergijo na KM. A katera ve, kje se dobi najceneje?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Allernova - kje najceneje?
27.4.2007 19:16:21   
madela
Jaz jo kupujem samo v lekarni,ko nam zmanjka tistih na recept,tam pa so cene vspovsod enake.
A se še da kje drugje kupit allernovouser posted image

(odgovor članu la-na)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.4.2007 19:20:03   
madela
Pa še nekaj,če nima alergije tudi na sojo mu raje kupi pregomin,je cenejši in boljšega okusa,uparablja pa se pri alergijah na k.m.
Mi smo ga uporabljali,pa se je potem izkazalo,da ima alergijo tudi na sojo.Kupiš pa ga tudi v lekarni,za drugje pa ne vem.
A recepta niste dobili,glede na to,da je alergija?A so vas dali na testiranje,da dokažejo alergijo?

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.4.2007 21:36:25   
la-na
Madela, nam je pediatrinja svetovala prav allernovo. Recepta nismo še dobili, ker še nima dokazane alergije, dobili pa smo napotnico za alergologa. Moram v ponedeljek poklicat in ga naročit na pregled.

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.4.2007 23:35:36   
madela
Ja,ja se mi zdi,da bi zdravniki radi pokazali,da smo moderni.Tole mleko je bilj novo na tržišču,pa treba hitro vse predstavituser posted image
Pred tem mlekom pa se je uporabljal pregomin.Mi smo imeli,kljub alergiji na sojo pa je bilo vse o.k.,ko pa je prišla allernova pa naenkrat več ni bilo v redu.
Upam,da bodo alergo testi negativni in boste normalno papckali. Na te teste je pa treba čakat nekje tri mesece,pa če je alergija dokazana še kak mesec,da dobiš recept.

(odgovor članu la-na)
Neposredna povezava do sporočila: 5
8.5.2007 16:00:00   
Anonimen
Shranite račune, pa boste dobili vse povrnjeno od ZZZS.

(odgovor članu la-na)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
8.5.2007 23:06:16   
madela
IZVIRNO SPOROČILO: teta Pehta

Shranite račune, pa boste dobili vse povrnjeno od ZZZS.

Haauser posted image  Zakaj pa men tega niso povedali? Hvala teta pehta za informacijouser posted image .
Kam pa pol nesem račune,kar na zzzs.
Pa ti potem kar odštejejo tisto mleko,ki ga dobiš na recept al kak je pol s tem?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?