Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: All-star kje kupiti barvaste 9.6.2013 9:11:14
|
|
|
|
Felicita
|
a misliš, da nas ne bojo brisali? kakorkoli, tule: http://www.superge.si/Converse-Allstar/?gclid=COGZm9W01rcCFY1Z3godkR4AGA drugače mislim, da ima v sloveniji od fizičnih trgovin najboljšo izbiro Thomas sport, dobiš jih pa tudi drugje (Humanic, Hervis, ...). verjetno je precej odvisno, kakšno barvo hočeš - tiste običajne, klasične (rdeče, oranžne, ...) dobiš skoraj povsod, kako bolj eksotiko pa vprašanje. njihova spletna trgovina: http://www.converse.com/#/products/shoes/women (samo boš plačala caino in ddv).
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
RE: All-star kje kupiti barvaste 9.6.2013 9:16:26
|
|
|
|
TomTaylor
|
E, hvala, thomas sporta se pa nisem spomnila!! Spletna trgovina pravi, da jih imajo! Juhu!
|
|
RE: All-star kje kupiti barvaste 9.6.2013 12:45:29
|
|
|
|
urška
|
Pa amazon.de jih ima tudi. tudi postnina ni velik strosek.
|
|
|
|
RE: All-star kje kupiti barvaste 10.6.2013 18:52:15
|
|
|
|
TomTaylor
|
jih že imam, hvala! Thomas sportje dobro založen s številkami.
|
|
RE: All-star kje kupiti barvaste 10.6.2013 19:03:18
|
|
|
|
Felicita
|
kakšne si si pa vzela, če ni skrivnost? meni niso ble nikoli pretirano všeč, dokler jih nisem lani kupila... nizke sicer, pa so mi všeč. zdej me pa matra, da bi si jih dala 'po meri' (torej - po svojem dizajnu) delat... tavisoki pridejo $75
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?