|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Alkohol
25.11.2004 9:53:10   
malika
Do kolikšne mere tolerirate alkoholne seanse pri vaših partnerjih?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Alkohol
25.11.2004 10:01:39   
biba77
Ce gre za eno pijaco s kolegi - tedensko. Mislim na alkohol; kavice in sokci se ne stejejo.

Ce pa gre za posedanju v kaficu in prihajanje domov po "petih" urah - enkrat mesecno, drugac poci. Razen, ce so kake posebne priloznosti.

Odvisno je tudi, ce sva skupaj v kaki druzbi ali ne...

:miska:

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Alkohol
25.11.2004 10:22:12   
Anonimen
:grrr::grrr:Joj Malika, ali se kaj da proti tej nadlogi???? No pri nas je pomagala samo menjava službe, in sedaj se to zgodi manj kot 1x mesečno (no v 3 mesecih 1x) - prej pa včasih tudi 1x na teden (sama moška družba v službi) - ni bilo pravila...
Mene je v bistvu še najbolj motilo to, da je potem sedel za volan :(:(:(:(:(. Ampak najhuje je to, da pravzaprav nikoli nisem vedela, kako obsežna je bila ta seansa, ker navadno so bili psiho-fizični znaki povsem enaki, razen tega, da je bil morda ob prihodu domov bolj "cukrček" in kakšno verbalno napadanje sploh ni prišlo v poštev, ker ni imelo smisla in sem bila na koncu samo jaz še bolj :(:grrr::grrr::grrr:, on pa mirno zaspal....Sem vedno prosila :angel::angel::angel:, naj mu vsaj malce otežijo zadevo in naj gre vsaj na bruhanje in naj malce pripomorejo k glavobolu (pravzaprav je to zanj največja kazen)!!! No včasih so me uslišal :):)-:)-, večinoma pa ne :(:(:(!
Na splošno mi gredo alkoholne seanse pa full na živce!!!!

(odgovor članu malika)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   Alkohol
25.11.2004 10:35:07   
Dadi
Hm...jih ni. Če že kam gre gre k sosedu na kafe. Ali greva pa skupaj s prijatelji na pijačo. Ampak jest ga še nikoli nisem videla pijanga. Pa tudi ni bil.

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Alkohol
25.11.2004 10:49:06   
Anonimen
Hm... Malika, jaz tega sploh ne toleriram. Mojemu sem na začetku lepo razložila, čemu vsemu je botroval alkohol v naši družini (2 smrtna primera) in takrat sem tudi povedala, da ne bom prenašala pijanega partnerja. K sreči je tudi on takšen tip, ki ne pije. V vseh šestih letih, od kar sva skupaj, sem ga vidla le enkrat pijanega - za Davidovo rojstvo. No, to pa je opravičljiv razlog...

(odgovor članu malika)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   Alkohol
25.11.2004 10:53:59   
Gina
Moj ne hodi pit. Sploh ne pije alkohola. Sem zelo srecna, da je tako.:)

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Alkohol
25.11.2004 10:54:31   
Anonimen
ne pije in smo zelo veseli!!:bravo:

(odgovor članu malika)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   Alkohol
25.11.2004 11:03:34   
kimi
Jaz sem strogo proti. Včasih pa bi ga rada malo napila pa noče. Mu vera prepoveduje, čeprav včasih spije kakšen pivo. Ampak če je to vsak dan je zame še alkoholizem.

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Alkohol
25.11.2004 11:13:46   
mehurčica
Ne pije alkohola.:angel:

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Alkohol
25.11.2004 11:15:38   
malika
Joj čisto sem na robu živčnega zloma.
Sama tudi ne maram alkohola, ne bom rekla, da nič ne spijem, ampak kaj je preveč je preveč.
Prišel domov ob 3 zjutraj totalka, spredaj in zadaj razbil nov avto.:((
ne vem:(( ,

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Alkohol
25.11.2004 11:18:57   
mehurčica
Ojoooj!:( Kako je pa z njim??? Jaz bi verjetno pop***!

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Alkohol
25.11.2004 11:23:11   
malika
Na žalost je z njim vse vredu:hudicek: , čeprav bi mu z veseljem privoščila kakšno buško. Mogoče jo dobi od mene.:)-

No saj ne mislim dobesedno, saj sem vesela, da cel itd. ampak živčki delajo svoje:(:((:grrr:

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Alkohol
25.11.2004 11:25:39   
Anonimen
to je hudo ja:((

(odgovor članu malika)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   Alkohol
25.11.2004 11:40:57   
Donja
Uf Malika to pa je hudo. Dobru mu jih povej. Kaj pa če bi se mu kaj zgodilo? A nič ne misli nate in bebico? Hvala bogu da mu nič ni.

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Alkohol
25.11.2004 11:47:32   
biba77
No, to pa je hudo.

Moram potrkat, moj tako "mocnih seans" nima niti enkrat letno.

Pogovor ne pomaga???

:miska:

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Alkohol
25.11.2004 11:49:11   
pi
Priporočam da čimprej rešita problem, da ne bo še globje zabredel. Pomisli na to kako bo trpel tvoj otrok ko bo malo starejši in bo njegov oče prišel pijan domov in razgrajal. Celo življenje bodo tvoji otroci imeli posledice in strah.
Tudi midva z mojim možem sva imela grozne probleme.
Skoraj vsak dan je prišel malo nacukan, včasih pa se je totalka napil, da še zase ni vedel, vse pobruhal in cel naslednji dan ležal.
Skozi nosečnost sem to nekako tolerirala, ko pa se je narodil otrok pa sem imela vsega dovolj. Postavila sem ga pred dejstvo ali neha piti in gre z mano k svetovalki ali pa se naj kar takoj spakira in se bova ločila. Ko je videl da gre zares je pristal v to da gre k svetovalki. Zdaj abstinira že eno leto in komaj zdaj vidi kakšen strup je alkohol. Prej je mislil da se alkohol pije za žejo saj je bil v tem vzgojen.
Upam da bo tudi vama uspelo najti rešitev.
Zapomni si da če ga imaš rada ne govori da je to njegov problem ampak vajin, mu boš že s tem veliko pomagala.
Vso srečo!

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Alkohol
25.11.2004 11:59:43   
Anonimen
Oh, ja, nič ne bom rekla...

(odgovor članu malika)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
   Alkohol
25.11.2004 12:08:13   
Lenny
Malika, resno se pogovorita, dokler je še čas! Tudi moj dragi gre s kolegi kakšen večer ven, spijejo pivo ali dve, tu pa se neha. Pa tudi če čvekajo do treh zjutraj, ker se dolgo niso videli. Nič narobe, ampak če bi pil čez mejo in potem še vozil - tu bi pa jaz hitro roge pokazala, saj je tu zraven mene še otrok, ki bo vedno bolj dojemal, kaj se dogaja okoli njega. Konec koncev mu mora biti očka za vzgled.
Pošteno ga vzemi v roke! Veliko uspeha ti želim, pa vztrajaj, čeprav pogovor verjetno ne bo najbolj prijeten.
Lp

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   Alkohol
25.11.2004 12:32:07   
JASNA D
Joj, Malika, žal mi je za tvoje slabo počutje, pa seveda tudi za avto. Čeprav je bolje, da pleh nastrada, kot človek. Sem pa opazila, da si tale tvoj kar privošči tele seanse v pozne ure oz. zgodnje jutranje.

No moj je tak, da bi ga ena, ki je pred mano pisala, imela za alkoholika - vsak dan zvečer, ko spraviva otroke spat, spije eno pivo. Zjutraj ob kavi pa skoraj vsak dan, kak pelinkovec. Popivanje s prijatelji je zeloo poredko, oz. gre za največ 3 - 4 piva in ni totalka pijan, fajhn pa. Samo takrat je tak mehek, da je meni všeč, ker se pride spokorno pocartlajt. To se zgodi mogoče 1 - krat, največkrat 2 - krat na mesec. To je vse v mejah normale oz. to toleriram. če bi pa avto razbil, bi se pa jaz tudi malo drugače pogovarjala!

Ti mu kar daj kakšen ultimat, kar je preveč, je preveč! A morda me begamo od doma in se ga nacukamo?

LP, Jasna

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   Alkohol
25.11.2004 12:35:44   
TARA in MAJ
JA MALIKA RES ŽALOSTNO SM VESELA DA PRI NAS ALKOHOL NI NAVZOČ.
LP :angel:

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   Alkohol
25.11.2004 12:37:27   
Erdbeere
Moj gre tud večkrat 2-3x na mesec , običajno v soboto ven s sodelavcem in še enim kolegom...pa sej spijejo čeprov ne da bi bili kome...sam nikoli p ane vozijo...pač pokličejo taksi, jih pride iskat pa se zmenjo ob tej pa tej uri nas pridi iskat...pa jih spet taxi odpelje vsakega domov...prav damo raj 5 jurjev za taxi kokr pa tolar policajem...pa sej ne da bi bili kome sam tko se jih zdi najboljš...pa tud jest nimam problemov kako bo domov prišel

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   Alkohol
25.11.2004 12:40:43   
Jančika_
:(:(:(

Upam, da se bosta lahko pogovorila in da bo poiskal pomoč. Kaj če bo naslednjič koga povozil?:( Vito si zasluži treznega in odgovornega atija.Držim pesti, da vama bo uspelo to nekak prihtat.

Moj Joe skoraj ne pije (pol piva, pol deci vina ob hrani) in sva že doživela, da ga je kdo za to zafrkaval in izzival. Na srečo je dovolj karakterja, da ga to ne vrže iz tira. Zdaj pa tako ali tako že vsi spoštujejo to, da midva ne pijeva (o mojih mladostnih izpadh pa raje ne bi...). Na najinih žurkah se nihče ne napije, čeprav vedno nabaviva take količine alkohola, da moramo potem še tri žurke naredit, da se to vse spije:)

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   Alkohol
25.11.2004 12:49:17   
Nogavička
Moj mož ne pije alkohola. Mu vsi pravijo, da je Dolenjc z napako :)-.

Malika, boš morala kar zaropotat.

L.p.
Tea

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   Alkohol
25.11.2004 16:23:02   
Urša
Tud pr nas nič... 9nebesa no, ko je dobil :duda:, se ga je pri sosedovih napil, da je komaj domov znal prit... :)-:)-:)- drugače pa skoraj nič, doma še spije kdaj kakšen kozarček vinčka za kri (z mano), zunaj pa redkokdaj kakšno pivo. Sem zadovoljna in zlo srečna zarad tega, ker sem se preveč naučila iz prejšnje zveze. :hudicek::hudicek::hudicek: Tm bi bla pa res kriza.

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   Alkohol
25.11.2004 16:51:32   
Sarina
Tudi pri nas k sreči možek spije samo tu pa tam kak deci :)- po pameti, če pa kdaj malo več, potem pa ne gre za volan, ker je od izpita odvisna tudi njegova služba - tako da je izredno discipliniran - hvalabogu 9nebesa:love:! Sicer pa niti nima nekega veselja brez naju (njegovih dveh žensk :)) okrog hodit .
Ja, jaz bi ti tudi svetovala konkreten pogovor s partnerjem. Vso srečo :rozica:!

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?