Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Ali za kosilo vedno skuhate juho? 10.7.2005 0:43:54
|
|
|
|
CatJa
|
Ne. Smo pa sami zuparji doma :)
|
|
|
|
Ali za kosilo vedno skuhate juho? 10.7.2005 0:54:18
|
|
|
|
petra.horzi
|
mi mamo juho večinoma ob nedeljah, drgač pa kokr kdaj med tednom, bl redko ponavadi takrat ko ma mami zvečer čas, pa že takrat skuha za naslednji dan, al pa če je dopoldne doma, pol jo tud skuha ampak med tednom je to mogoče enkrat, dvakrat že skor ne, razn če ostane od prejšnega dneva v nedeljo pa mamo skor vedno najprej juho pol pa "glavno jed". jutr jz kuham!:) sm se javla dons, da jih mal razveselim vse skupi lp
|
|
|
|
Ali za kosilo vedno skuhate juho? 10.7.2005 0:55:32
|
|
|
|
Ro-La
|
ne
|
|
|
|
Ali za kosilo vedno skuhate juho? 10.7.2005 7:42:39
|
|
|
|
tesa
|
Pozimi Da, poleti redko.
|
|
|
|
Ali za kosilo vedno skuhate juho? 10.7.2005 7:59:45
|
|
|
|
mammy26
|
ah, obožujem juho, torej je juha naša stalnica na mizi
|
|
|
|
Ali za kosilo vedno skuhate juho? 10.7.2005 8:01:00
|
|
|
|
k1
|
niti, bo pa verjetno treba, ko bo :duda: že tako velika, da bo začela kaj jesti.
|
|
|
|
Ali za kosilo vedno skuhate juho? 10.7.2005 8:11:05
|
|
|
|
Bejba
|
Midva jo zelo, zelo redko skuhava. Ponavadi jo jemo na kosilu pri mojih ali njegovih čez vikend, potem pa imava dosti za cel teden ;). LP; B
|
|
|
|
Ali za kosilo vedno skuhate juho? 10.7.2005 8:24:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne.
|
|
|
|
Ali za kosilo vedno skuhate juho? 10.7.2005 8:30:45
|
|
|
|
tilka
|
Odkar mi otroci nenehno letajo pod nogami je odgovor Ne.
|
|
|
|
Ali za kosilo vedno skuhate juho? 10.7.2005 8:32:02
|
|
|
|
Blink1
|
Jaz jo skuham enkrat na teden cel lonec, potem pa po porcijah zamrznem in jo odmrzneva ko jo hočeva jesti. Za Nejo pa zamrznem male porcije, da je vedno pri roki, če ni drugega nič kuhanega.:)-
|
|
|
|
Ali za kosilo vedno skuhate juho? 10.7.2005 9:10:58
|
|
|
|
Anonimen
|
A to vi o goveji juhi razpravljate?! Goveja je pri nas samo ob nedeljah, nujno z rezanci, zraven pa goveja muska :)-:)- Med tednom, sem ter tja so pa tudi juhice - bučkova, kumaričnina, paradižnikova, cvetačna, krompirjeva, prežganka.... Paradižnikova in kumaričina sta odlične tudi poleti, ker se lahko jesta mrzli!
|
|
|
|
Ali za kosilo vedno skuhate juho? 10.7.2005 9:12:21
|
|
|
|
Magi*
|
skoraj vedno. enostavno - zelenjavno. pokuham zelenjavo za prilogo in potem v to vodo, polno mineralov (upam) dodam še kakšno začimbo, vlivance, rezance, knedle ali kaj podobnega, mogoče stisnem not malo limone.
|
|
|
|
Ali za kosilo vedno skuhate juho? 10.7.2005 9:17:29
|
|
|
|
smrka
|
jest je nisem ze dolgo, ceprav bi morala zdaj ko je toliko frisne zelenjave - delala bi kremne juhe ne tiste navadne goveje župe.
|
|
|
|
Ali za kosilo vedno skuhate juho? 10.7.2005 10:40:05
|
|
|
|
Seven*
|
Skoraj nikoli. Kje se mi pa da.. :)-:)-:)-
|
|
|
|
Ali za kosilo vedno skuhate juho? 10.7.2005 10:42:00
|
|
|
|
Seven*
|
Aja, ce je pa goveja juha na tapeti.. Nisem je se nikoli kuhala in je niti ne mislim. Meni in mojemu gredo tipicna slovenska kosila blazno na zivce in se jih izogibava. Tudi gostisc s podobno hrano. Raje kaksne testenine popapcam.. :)
|
|
|
|
Ali za kosilo vedno skuhate juho? 10.7.2005 10:50:11
|
|
|
|
dinika
|
Vsako nedeljo je juha obvezna,čez teden pa ne.
|
|
|
|
Ali za kosilo vedno skuhate juho? 10.7.2005 11:30:58
|
|
|
|
urbancek
|
V nedeljo obvezna goveja juha, med tednom pa le občasno kakšno zelenjavno, korenčkovo, gresovo, ..... Lp
|
|
|
|
Ali za kosilo vedno skuhate juho? 10.7.2005 11:52:08
|
|
|
|
Natas@
|
Od kar naš :duda: je (papa) jo skuham vsake 2 dni, ampak še to samo zato ker jo obožuje. Naredim pa ali samo zelenjavno, občasno pa poleg zelenjave dam zraven še kakšen košček purana. Pred :duda: je nisem nikoli kuhala. Lp
|
|
|
|
Ali za kosilo vedno skuhate juho? 10.7.2005 12:28:41
|
|
|
|
Gina
|
Ne.
|
|
|
|
Ali za kosilo vedno skuhate juho? 10.7.2005 12:41:20
|
|
|
|
emaa
|
Ne, govejo skuham mogoče trikrat na leto, po potrebi potem vzamem iz skrinje, mam rajši kako paradižnikovo, pa jo moram sama jest. V nedeljo je namesto juhe pri nas obvezna sladica, pa niti pod razno pohanje.
|
|
|
|
Ali za kosilo vedno skuhate juho? 10.7.2005 12:50:52
|
|
|
|
kalimero
|
Ne. Goveje nikoli, razno razne zelenjavne in kvasovo pa večkrat, ampak ni pravila.
|
|
|
|
Ali za kosilo vedno skuhate juho? 10.7.2005 13:14:41
|
|
|
|
Annny
|
No, tudi jaz nikoli ne kuham goveje juhe, ker je midva ne marava. Praktično vsak dan skuham kakšno juho- od navadne z rezanci ali knedlčki do kremnih (beluševa, bučna, mehiška, paradižnikova itd.). Tudi naša :duda: jih ima zelo rada. Lp
|
|
|
|
Ali za kosilo vedno skuhate juho? 10.7.2005 15:55:55
|
|
|
|
miška piška
|
Ne, skuhamo pa velikokrat mineštro.
|
|
|
|
Ali za kosilo vedno skuhate juho? 10.7.2005 16:45:48
|
|
|
|
india
|
Ne, kakor kdaj, večinoma je pozimi sestavni del jedilnika vsaj 3x tedensko, poleti le kadar je hladneje, ali pa kadar imamo potem samo kakšen narastek,..ali kaj podobnega. Je pa tako,da otroci zelo radi pojejo domačo govejo juho in jih podpiramo pri bolj tradicionalnih jedeh, ne le pri fast foodu in podobnih gostilniških zadevah.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?