|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ali verjamete...
8.6.2005 12:58:56   
dory
..da obstaja sanjska sluzba,takoj po faksu,izredno dobra placa,flexibilen delavnik,minimalen napor...jaz bi rekla,da je to vse prej kot realno zivljenje..

Pr sosed se je vnela debata kako se eni zdi izpod casti delat za manj kot 800sit/h,ces da kao studira in mora imet temu primerno placilo...

Jaz pravim,da je v zivljenju potrebno sprobat vse,da se gre pocas v klanc...saj nikoli ne ves,kdaj najdes sanjsko sluzbo...iz faxa direkt je pa tezka :zmeden2:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Ali verjamete...
8.6.2005 13:02:18   
Čiračara
Ufff mislim, da moraš imet kar srečo, da takoj dobiš takšno službo:zmeden2:. Jaz lahko rečem, da sem po faksu dobila skoraj sanjsko službo:), meni pisano na kožo. Torej sem res imela srečo, a ne?

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Ali verjamete...
8.6.2005 13:06:38   
ZARA
Ne. Kje pa je debata?? A na MONU??

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Ali verjamete...
8.6.2005 13:09:46   
Gina
Vse več jih tako razmišlja, da ne bodo delali za majhen denar. Kaj pa vem, jaz sem probala kot študentka veliko različnih stvari, pa mi je bilo fajn delat, pa nikoli za kaj veliko denarja. Sem pa dobila veliko izkušenj na različnih del. mestih. Potem sem dobila službo in ko sem imela prvega otroka, sem imela 2 leti del. dobe in mizerno plačo. Vsak mesec sem se zjokala. Ampak ravno zato sem naredila vse, da bi imela boljšo. Še študirat sem šla naprej, ker razlika med plačo pri višji ali visoki šoli je bila kar precejšnja. Tako da jaz pravim: počasi se tudi daleč pride. Ne moreš vedno v prvo zadet terne.

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Ali verjamete...
8.6.2005 13:11:24   
Anonimen
Ja, odvisno od sreče.

(odgovor članu dory)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   Ali verjamete...
8.6.2005 13:12:37   
zoya_
teja... ta punca nkol ne bo dobila dobre službe, če bo tko razmišljala. 800 na uro je zlo dobro plačilo, moras se pa zavedati, da se plačilo veča glede na tvojo odgovornost in pridnost. Jaz sem delala leto in pol na Vzajemni za ušivih 650 na uro, kjer nisem kopirala pa arhiv urejala, ampak sem imela dela prav s pravnimi stvarmi in računanjem, ter komuniciranje s strankami, skratka zlo odgovoren del... po letu in pol, sem zahtevala 700 na uro, ker so vsi rekli, da sem zlo pridna in tud odgovornost je bila velika. Pa so rekli ne.... pa sem šla :)-

zdaj imam pa tudi zlo odgovoren del, desna roka šefu, urejam full stvari, samo sem pa zato na koncu meseca zelo dobro plačana, prvi mesec sem bila plačana 850 na uro, potem pa ne manj kot 1000, ampak to sem dosegla zaradi svoje pridnosti in odgovornosti in tudi da vse naredim takoj kot se reče.... ;)

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Ali verjamete...
8.6.2005 13:14:28   
Pupica
Sumo Splišni se strinjam. Jih tut poznam k so mel več sreče kot pameti, pa so jo konc faxa ujagal...tako fino službico, da si lahko vseh 5 prstov oblizneš:zmeden:

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Ali verjamete...
8.6.2005 14:56:20   
leah
Idelna služba je zame na ameriškem Googlu:bravo::bravo:

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?