srki
|
Včerajšnji sestanek me je čisto presenetil, v negativnem smislu. Pri nas poteka sestanek s vsemi 4 vzgojiteljicami, brez ravnatelja. Povejo, kakšne cilje so si začrtali, kaj od tega bo izvedla mlajša in kaj starejša skupina, malo okrog bolezni in to je to. Pol pa še kao govorilne ure, kar tam, kjer je bil sestanek, za obe skupini, pa je bilo kot v čebelnjaku. Glede tega zapiranje vrtca pa sem se že včeraj odločila, da bom šla kar na občino, saj je tista ki je vodila sestanek, to večkrat ponovila, da je za kakršna koli vprašanje, glede plačila vrtca in ostalih stvari, pristojna dotična oseba na občini. No, bom šla pa tja, da se malo pozanimam. Drugače pa mi je vzgojiteljica rekla, da je Aljaž precej živahen, da se afna, da se rad krega, da je občutljiv-ja, to že sama vem in to je karakter otorka, ki naj ga tudi sprejme oz. kot strokovno usposobljena oseba bi to morala vedeti in se z njim malo drugače pometnit, kot se je včeraj glede neke določene stvari. Še enkrat pudarjam, da vzgojiteljic nočem in ne želim kritizirat, ker vem, da tudi njim ni lahko, samo da ti pa reče to, kar je meni, ne vem no. Sem dobila občutek, da je Aljaž edini, ki je problematičen, saj me je gledala in govorila s takim načinom, da mi je vse dol padlo. No, zakaj se on "krega"? Ima zelo rad živali, skratka njega že od vsega začetka vse zanima in mora vse videt. A ni to lepo. No, ko so šli na sprehod in so se v garderobi oblačili, se je šla neka debata o bikih. In naš reče, da imamo mi bikota (bika), da je ta biko njegov. Ona pa, ja pa kaj pa če meni tvoj biko, kaj se kregaš? Točno tako mi je sama povedala, to je prišlo iz njenih ust! Naj se z otroci grejo po otroško. Saj ne vem, kdo rabi vzgojo. Res sem nad njimi totalno razočarana in če bi imela možnost, bi ga z veseljem imela v prejšnjem vrtcu. Sem se mogla izkašljat in vzgojiteljice tukaj, na RR, ne bit hude name, vem, da so nekatere res krasne, imam pač to srečo, da so naše še iz tistih časov.
|