|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ali ti res ZZZS vrne denar,
5.10.2006 12:09:43   
noe
 oziroma razliko ,ki jo imaš pri plači, ker koristiš bolniško za nego otroka?Baje neseš sam bolniški list tja. Ali katera kaj ve ker nočem ispadit hecna, če bom šla tja in prašala za razliko????
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ali ti res ZZZS vrne denar,
5.10.2006 12:14:25   
tinatona
Prvič slišim. Ampak po moje ti jo ne.

(odgovor članu noe)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.10.2006 12:30:23   
BLAŽIKA
To ti ponavadi krije sindikat oz. delodajalec, če imate tako v kolektivni pogodbi ampak šele po treh mesecih neprekinjene bolniške. Od ZZZS ne dobiš izplačila razlike.

(odgovor članu tinatona)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.10.2006 12:49:46   
fricka
Mislim da velja, da ZZZS samostojnim podjetnikom za ta čas povrne stroške prispevkov. Za ostalo pa še nisem slišala.

(odgovor članu BLAŽIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.10.2006 15:06:25   
Martha
Najbrž si napačno razumela. ZZZS povrne na podlagi bolniškega lista denar podjetju v katerem si zaposlena in sicer 80% kolikor znaša tvoja bolniška. To pomeni, da podjetje nič ne stane če si ti na bolniški, ker dobi od države ta denar, ki ga je tebi dala za bolniško. Samostojnemu podjetniku pa isto kot podjetju povrne ta denar, za čas, ko je bil na bolniški. Vendar to velja samo za bolniško po številko 06 - to je nega otroka.

(odgovor članu noe)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.10.2006 10:11:54   
noe
No , ta koligica dela pri notarju in je imela štirinajst dni nege, in so nesli en izvod bolniškega lista na zzzs in je dobila povrjen denaruser posted image .

(odgovor članu Martha)
Neposredna povezava do sporočila: 6
7.10.2006 10:22:11   
darjatimci
Jaz sem to tudi že slišala,da to obstaja.V vrtcu nam je to povedal očka deklice,ki je veliko bolana in zaradi tega odsotna,to pa mu je povedala njihova pediatrinja.

(odgovor članu noe)
Neposredna povezava do sporočila: 7
7.10.2006 22:07:44   
tajtaja
Prvič slišim.
Mogoče pa dela katera mamica (ali očka) na ZZZS, pa se bo malo pozanimala?

Noe, imava isti avatar. A imaš tudi ti dvojčke-par?user posted image user posted image

Največja sreča so otročki, zato sem srečna petkrat.

(odgovor članu darjatimci)
Neposredna povezava do sporočila: 8
8.10.2006 18:55:42   
noe
Ne nimam jih, sam slikca mi je bla tok cart , da sem jo mogla met.
Sem hotla mojga srčka gor dat, pa so vse  prevelike, tko da jih ne morem gor dat.

(odgovor članu tajtaja)
Neposredna povezava do sporočila: 9
8.10.2006 20:09:21   
tajtaja
Vidiš, moja dva lubija sta prav taka.

Največja sreča so otročki, zato sem srečna petkrat.

(odgovor članu noe)
Neposredna povezava do sporočila: 10
9.10.2006 15:46:51   
ancka1
Za nego (šifra bolniške 06) ti ZZZS povrne stroške od prvega dne izostanka iz dela. Višina nadomestila pa je 80% od osnove. Potrebno je izpolniti nalog za refundacijo ter priložiti originalni bolniški list. Narediti ti pa mora to tisti, ki v podjetju obračunava plače, razen, če se ne dogovoriš, da to urediš sam-a. Žig podjetja pa mora biti na nalogu za ref. in na zadnji strani bolniškega lista.
Tebi mora delodajalec tako ali tako obračunati bolniško (v njegovo breme), tako da je refundacija povrnjen strošek delodajalcu in ne tebi. Tebi za odsotnost pač pripada 80% od osnove.
Tudi to, da moraš biti 3 mesece neprekinjeno na bolniški (npr. bolezen 01), da dobi delodajalec refundirano nadomestilo ne drži. Do 30 delovnih dni bolniške je breme delodajalca, od 31. dne naprej pa breme ZZZS. Nadomestilo pa izračunajo po določenih kriterijih (celoletna osnova preteklega leta, količnik,...).
To je to, upam, da nisem preveč zakomplicirala in kaj pomagala.
LP

29.4.2007 nas je razveselil najlepši deček.

(odgovor članu noe)
Neposredna povezava do sporočila: 11
12.10.2006 20:17:38   
noe
Vidiš, moja dva lubija sta prav taka.

Pol bom  pa jaz zamenjala avtar, da ne boš rekla, da razkazujem tvoje otroke!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
BLOG: Koga povabiti na otrokov rojstni dan?
Kar vse sošolce, da ne bo kdo slučajno užaljen? Pa vse sosede in prijatelje, ki so kdaj otroka povabili na svoj rojstni ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?