|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
[Anketa]

Ali ste za uvedbo podforuma Navtika?

DA
  36% (11)
NE
  43% (13)
MI JE VSEENO
  20% (6)

Skupaj glasov: 30

(Zadnji oddan glas : 28.9.2008 20:11:33)
(Glasovanje traja do: -- )
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ali ste za uvedbo podforuma Navtika?
27.9.2008 8:55:55   
Primoza
Ali ste za uvedbo tega podforuma, kjer bi se zbirala vsebina o navtiki, morda s povezavo na rubriko RR izleti.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ali ste za uvedbo podforuma Navtika?
27.9.2008 9:04:43   
nuala
Jaz sem absolutno za; vsaj eno področje, na katerem lahko dam kakšen pameten nasvet!

Zakaj bi učil prašiča letati; izgubljaš čas in vznemirjaš prašiča.

(odgovor članu Primoza)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.9.2008 9:15:25   
rija
ne, ker imamo na izletih eno klobaso od podforumov, na kateri ni bilo novega posta tudi od marca..

jah, tole gorništvo res ni zaživelo, kot sem se pritoževala že pred časom, je samo preveč vsega na tem forumu, za vsak hrib svoj podforumuser posted image .....torej po moje je tukaj malo takih ki imajo jahte ali se tako zelo redno z njimi vozijo...

sicer pa.....ni na meni, da odločim...

...vox populi...

(odgovor članu nuala)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.9.2008 9:47:39   
Primoza
IZVIRNO SPOROČILO: rija
jah, tole gorništvo res ni zaživelo, kot sem se pritoževala že pred časom, je samo preveč vsega na tem forumu, za vsak hrib svoj podforumuser posted image .....torej po moje je tukaj malo takih ki imajo jahte ali se tako zelo redno z njimi vozijo...

No, saj imate tudi v Prekmurju kar močno planinsko sekcijo, zdaj bo pa še pridobila na članstvu glede na boljšo cestno povezavo, ki vas pripelje iz vašega ravninskega okolja. Drugače pa je bilo o tem že dovolj povedanega.

V primeru navtike pa samo preverjamo teren, da dobimo čimveč odzivov uporabnikov.

Navtika je kolikor jo jaz razumem povezana še s čim več kot le z jahtami, tu so še manjše in večje jadrnice ipd. Je pa to res specialno področje in bi bil dobrodošel na forumu kak poznavalec.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.9.2008 10:03:41   
Marogica
SE strinjam in bi bilo dobrodošlo, saj ima kar nekaj ljudi čolne, jadrajo, kraji  vezov, restavracije samo za navtike.....servisi na morju npr....se mi ne zdi slaba ideja.

TIso o gorništvu se pa strinjam z rijo....za vsak "hrib" resnično ni potrebno podforuma, ker nas je tukaj premalo "hribolazcev", oz. nismo specifični forum za kaj takega...gre bolj za splošne informacije o pohodništvu. Če pa koga zanima kakšna specifika, pa tako ali še vedno lahko vpraša ali se obrne direkt na tebe, PrimozaRR....vendar je to res redko....

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Primoza)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.9.2008 14:28:34   
Hope2
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica

SE strinjam in bi bilo dobrodošlo, saj ima kar nekaj ljudi čolne, jadrajo, kraji  vezov, restavracije samo za navtike.....servisi na morju npr....se mi ne zdi slaba ideja.

TIso o gorništvu se pa strinjam z rijo....za vsak "hrib" resnično ni potrebno podforuma, ker nas je tukaj premalo "hribolazcev", oz. nismo specifični forum za kaj takega...gre bolj za splošne informacije o pohodništvu. Če pa koga zanima kakšna specifika, pa tako ali še vedno lahko vpraša ali se obrne direkt na tebe, PrimozaRR....vendar je to res redko....

podpis pod toleuser posted image . sem za navtiko, in sem proti podforumom za vsak hribček. Te podforume za hribčke bi lahko zamenjali z navtikouser posted image

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
27.9.2008 14:41:15   
kaya2007
se strinjam, da bi lahko skrčili število podforumov o gorah in naredili še enega o navtiki! privržencev vodnih športov je vedno več (sem spada lahko še kajtanje, smučanje na vodi, potapljanje...), forumov na to temo pa v slovenskem prostoru praktično ni. letos se je npr. pojavila tale stran http://www.alaris.si/, vendar na žalost nimajo foruma kjer bi si lahko izmenjavali mnenja itd.
pa saj ne hodimo vsi samo v gore, madona! slovenija ima tudi morje-vsaj zaenkrat še user posted image

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 7
27.9.2008 14:43:29   
kaya2007
Je pa to res specialno področje in bi bil dobrodošel na forumu kak poznavalec.

na kakšen način to misliš? jaz imam kar nekaj prakse, lahko kako pomagam?

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 8
27.9.2008 14:58:52   
Primoza
Lepo bi bilo, če bi se podobno kot za opise gorniški izletov pojavil kak članek, ki pa se žal ne more kakorkoli honorirati, ker je podobno kot moderatorsko delo prostovoljno.

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 9
27.9.2008 15:06:10   
Primoza
O tem koliko ima Slovenija gora in morja bi se dalo razpravljati ampak to ni namen debate okrog morebitnega novega foruma. Zgradba gorništva bo bolj jasna takrat, ko se bo okrepila rubrika izletov v ozadju oziroma se bodo opisi še malo bolj namnožili.

So pa specializirani forumi nasploh zelo nezanimivi tistim, ki se ne ukvarjajo s tematiko. Navtika bi bila povsem podoben oziroma še malo bolj potenciran primer s to razliko, da ni zaenkrat nikogar, ki bi npr. napisal deset sestavkov na to temo, ki bi bili lahko objavljeni v rubriki Izletov.

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 10
27.9.2008 15:15:29   
Dashenka
Torej, jaz sem absolutna ZA
Mislim, da sem bila tudi jaz tista, ki je že pred časom dala pobudo za odprtje foruma Navtika.

Spisat 10, 20 ali pa 50 člankov na to temo pa res ni noben problem.
Kar nekaj nas je tu, ki nam je dopustovanje na lastnih ali najetih barkah praktično edini sprejemljiv način dopustovanja.

Jadranje s 4 mesečnikom ali pa 4 letnikom pa je sploh nekaj posebnega.

Brez skrbi, da se bo tem nabralo več kot dovolj.

Glede moderiranja - z veseljem se javim.

Glede zanimivosti:
Veš, jaz vsak tvoj hribček preskočim, v življenju še nisem prebrala nič na temo hribolazništva, ker me pač ne zanima. Pa zato ne protestiram, da si odprt na isto temo 15 podforumov.

Z veseljem pa preberem marsikaj drugega, kjer z nami deliš svoja razmišljanja na kako drugo temo.

(odgovor članu Primoza)
Neposredna povezava do sporočila: 11
27.9.2008 15:24:39   
kaya2007
no, kakšen članek oz. reportažo lahko pa tudi jaz napišem...vidim, da je dashenka kar zagreta, se lahko tudi med seboj kaj pomeniva na to temo in napiševa...

(odgovor članu Dashenka)
Neposredna povezava do sporočila: 12
27.9.2008 15:29:12   
Primoza
No, saj tematski forumi imajo tak namen - da jih namreč preskočijo tisti, ki jih ne zanima.

Drugače pa obstoji rubrika Izleti LINK kjer se nahajajo članki. Tam bi kar koristilo nekaj prispevkov o navtiki, bodisi izkušenj kako se stvari lotevamo z otroki ipd.

Vsi, ki niso navtičarji pa bodo brez problema odklikali kam drugam.

(odgovor članu Dashenka)
Neposredna povezava do sporočila: 13
27.9.2008 15:39:36   
Dashenka
Malo razmišljam in ugotavljam, da tem pa res ne bi smelo zmanjkat.

Od tega, kaj vse vzet sabo (od hrane do obleke, igrač, itd), pa kaj kuhat 6mesečniku, 1 letniku in 5 lezniku na barki, pa kje se splača natankat/dotankat vodo, ki nima nagravžnega okusa po kloru, pa dobre lokacije, sidrišča za prenočevanja, pa kje so postavili, ali pa so izginile boje, pa v katerem zalivu je kaka nova dobra robinzonska gostilnica za navtike.

Na katerem pomolu so končno položili "muringe", in ali na Žutu še vedno le za nekaj ur na dan odprejo ventil s sladko (mrzlo) vodo.

In katerih krajev se izogibat - kje so kak miren kotiček uničili z množičnim turizmom.

In seveda, zdaj, ko imamo majhne otročke, v katerih zalivih je lepa mini plažica in kamenčki, mivka.

In h kateremo domačinu po ovčji sir in olivno olje.

Pa ko vsakih 5-7 dni primorani stopit v stik s civilizacijo, kje je kakšna nova bencinska črpalka, kjer ne čakaš, kot ubrisan po 2 uri da končno dotankaš tistih 50l nafte in 200l vode.
In kje se splača dokupit zaloge zelenjave in sadja.....

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 14
27.9.2008 15:43:18   
Dashenka
IZVIRNO SPOROČILO: Primoza RR

No, saj tematski forumi imajo tak namen - da jih namreč preskočijo tisti, ki jih ne zanima.

Drugače pa obstoji rubrika Izleti LINK kjer se nahajajo članki. Tam bi kar koristilo nekaj prispevkov o navtiki, bodisi izkušenj kako se stvari lotevamo z otroki ipd.

Vsi, ki niso navtičarji pa bodo brez problema odklikali kam drugam.

To ni isto.

To je tako, kot bi jaz rekla, da ne potrebujemo forumov hribolazništvo in gorništvo.
Napiši nekaj koristnih nasvetov, kam z otrokom na izlet, in "that's it". Zame popolnoma dovolj. Zate in tiste, ki vam to pomeni način življenja, pa verjetno ne.user posted image

(odgovor članu Primoza)
Neposredna povezava do sporočila: 15
27.9.2008 15:47:09   
Primoza
Nisva se razumela, govoril sem o povezavi forum za rubriko izleti in ne le rubrike izleti.

(odgovor članu Dashenka)
Neposredna povezava do sporočila: 16
27.9.2008 15:53:52   
kaya2007
kjer ne čakaš, kot ubrisan po 2 uri da končno dotankaš tistih 50l nafte in 200l vode.

sovražim ta del navtike user posted image  s tem, da mi natankamo še preceeej več user posted image  

dashenka user posted image  kam torej po olje in sir? user posted image

(odgovor članu Primoza)
Neposredna povezava do sporočila: 17
27.9.2008 16:06:31   
Dashenka
Torej, mi po olje na Ravo.

Po sir pa smo skoraj 30 let hodili na Zverinac. Žal je zdaj umrla še Ankica, tako da alternativo še iščemo.
Delali pa so fantastičen sir, ki so ga zorili v lesenih sodih, hlebče so imeli zakopane v mešanico olivnega olja in peska.

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 18
28.9.2008 18:15:34   
kaya2007
dashenka, sem ti pisala na ZS..

kdaj pa izvemo za odločitev kar se podforuma tiče?

(odgovor članu Dashenka)
Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Smučišče Kandrše – Vidrga
photo
Ob cesti Moravče-Zagorje, 50 kilometrov od Ljubljane, ležijo Kandrše. Kandrše so naselje v občini Zagorje ob Savi. Manjš...
Zmagovalna kombinacija za popolne zimske p...
photo
Veselje na snegu, vrhunski wellness, gurmanski užitki, aktivnosti za vso družino in nepozabna doživetja so nas navdušila...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?