Skye
|
IZVIRNO SPOROČILO: lukec IZVIRNO SPOROČILO: mojca345 IZVIRNO SPOROČILO: lukec IZVIRNO SPOROČILO: Skye Sem zaposlena.....v kolikor ne bi bila, se ne bi odločila za ta korak, ker enostavno želim omogočiti vse najboljše (seveda brez pretiravanj) in tud si ne znam predstavljati, da sem odvisna od nekoga drugega...potrebujem svojo samostojnost. Ne obsojam pa drugače mislečih...vsakemu svoje Kaj pa če ne bi dobila službe z nedoločen čas? A pol sploh ne bi imela otrok? Najboljše za otroka je pa zelo redko povezano z denarjem. mislim, da sojenje je popolnoma brezveze tukaj....kot vzgojitelj VEM z kakšnimi vozički se VEČINA prevaža, kake cote jim starši kupujejo....ko je treba plačat privatni vrtec, vem kaki problemi nastanejo kar naenkrat. večina ljudi gleda vse skozi denar...in tako je tudi z otrokom....to so samo pobožne želje " najboljše za otroka je redko povezano z denarjem ". pejte v otroške sobe, pa boste videli koliko igrač imajo otroci...da komaj hodiš po sobi... ko greš po hrano, so vse mamice z takimi in onakimi vozički....da kr glava peče, k veš, da so dal sam za voziček 500 eur... Se strinjam da neka osnova mora bit, zato sem tud rekla, da je dobro, če je edina plača v družini solidna. Ne vem pa v čem so polna soba igrač, najdražje cote in voziček za 500 evrov najboljše za otroka! nekako sem slutila, da bomo pristali tukaj Otroku omogočiti najboljše ne pomeni avtomatično sobo polno igrač, drage vozičke itd.....pomeni tudi, da poskrbiš, da je otrok priskrbljen tud če se tebi kaj zgodi, da mu omogočiš najboljšo izobrazbo, zdravstveno nego itd. lukec, pa da odgovorim še tebi........res, da je v danajšnjih časih zelo težko dobiti službo za nedoločen čas, ampak še vedno verjamem, da če si dovolj vztrajen in priden ti tud to slej kot prej uspe. Zakaj pa misliš, da sem se za otroka odločila šele pri 29 letih?