|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ali ste vedele,
4.9.2006 12:13:56   
noe
 ko ste bile drugič noseče, oziroma že čutile to, da ste preden ste naredile test?Kaj vam je govoril vaš materinski nagon?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ali ste vedele,
4.9.2006 12:19:24   
Mimi*
Še preden sva začela dejansko "delati" na drugem user posted image ,sva bila oba ziher,da bo takolj ratalo........in res je!!user posted image
Pa tudi v sebi sem kar nekako vedela,da sem noseča,še preden sem delala test.

Veliko uspeha želim,če še ni ratalouser posted image

(odgovor članu noe)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.9.2006 12:32:53   
muki1
Jaz sem v drugo zanosila po štirih mesecih poskušanja. Ko mi je prve trikrat zamujala menstruacija, sem imela lažne občutke, da sem noseča.... napihnjen trebuh, povečane prsi...v bistvu predmenstrualne znake, ki so enaki nisečniškim.
No, ko mi je zaostajala četri mesec, sem bila 100%, da nisem noseča, ker med ovulacijo sploh nisva seksala. Ko mi je user posted image  zamujala že čez 10 dni, pa se je pokazal user posted image . Tak da sem sigurna, da sem ali od svetega duha spočela, ali pa sem imela ovulacijo pozneje user posted image .

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Mimi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
4.9.2006 13:12:36   
noe
Ne grem še delat testa, ker moram dobit jutri, če pa ne ga bom šla takoj kupit ker zmeraj dobim isti dan. Upam, dfa ne bom dobilauser posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
4.9.2006 13:19:27   
lelaval
Sem že prej slutila - pravzaprav bila 100 % prepričana.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu noe)
Neposredna povezava do sporočila: 5
4.9.2006 14:06:15   
honey
Ne, ne vem, ampak upam, da sem. Sicer sem rekla, da bom počakala do petka, ampak dvomim, da mi bo uspelo. Sporočim rezultat.

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 6
4.9.2006 14:07:53   
KIRA
jest sem komaj čakala, da mož pride domov s testom. čutla nisem nič, ampak ker sva upala na to in je M "zamudila"  user posted image user posted image user posted image hehe, sem ga poslala po ROMED.

(odgovor članu noe)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Katero ime?
Februarka08

(82%)

(18%)

Število vseh glasov: 204

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!