|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ali ste že kdaj ...
29.5.2006 14:15:07   
Anonimen
opazili,da otrok živi pri enih starih starših 4 dni, pri drugih pa tri dni?
To se namreč nam dogaja.
Moj nečak ima 4,5 mesece. Pa ima stalno prebivališče pri nas, ampak naš zet hoče, da je tudi pri njih doma.  in že od 1.meseca jeisto. Gredo v pet, vrnejo se v torek, in spet isto. Otrok je potem dva dni čisto zgubljen, kot da ne ve kje je. Pa še to je ful smešno, da pri njih so v službi cel dan in ni nobenega, pa še stiskajo s v majhni sprejemnici na kavču.
Pri nas pa imajo celo stanovanje, ločeno od našega (čisto ločeno, svoj vhod, kuhinja,wc..,). Nas pa je 6 in vsi komaj čakamo, da vidimo otroka, ki je zdaj res zlati. Mislite da je to v redu za otroka, stalno menjavanje hiše,ljudi?

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ali ste že kdaj ...
29.5.2006 14:18:24   
Anonimen
Ne vem.. user posted image

jaz lahko recem, da ni ok.. samo mogoce ja pa ravno to najbolje za tocno to zadevo, tocno to lekcijo in tocno ta primer.. in za tocno te ljudi..

Za katere druge, pa bi bilo to najslabse..

Nemogoce odgovorit..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
29.5.2006 14:19:23   
piščanc
hm, tole je malce čuden opis, ampak družino je treba pustiti,da zadiha po svoje. stalno vtikovanje sorodnikov v osnovno celico družine naredi več slabega kot dobrega. za otroka.

če se pa selijo pa naj se, samo da se otrok dobro počuti

iz malega zraste veliko

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.5.2006 14:27:46   
Tadeja
Odgovor je čisto preprost: NI O.K. user posted image

Ampak kaj več je pa težko reči...Kakšne odnose imate med sabo? Če imajo stalno prebivališče pri vas in svoje celo stanovanje, pa se stiskajo v mini sprjemnici???  Kaj jih je pripeljalo do te odločitve? Mogoče kakšna ostra čisto brezvezena izmenjava mnenj? Si otročka preveč lastite?
V takih primerih je najbolj žalostno to, da postane taka majhna kepica ping-pong žogica, ker je žal premajhna, da bi se lahko postavila v bran in ni nobenega da bi se postavil zanj.user posted image user posted image user posted image

Pa kakor sem že prej rekla, je težko kakorkoli soditi, ampak za malo pikico user posted image  pa sigurno ni v redu.

Bila sem topel veter svetlozelenih poljan
in kot žrebe brez vajeti ujeto v sončen dan.
(Saša Vegri)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.5.2006 14:37:04   
Anonimen
Ma,ne, mi se ga ne lastimo, saj je zelo malo pri nas na vrhu, sploh pa mi nimamo kaj dosti časa, da bi se ukvarjali z malim. Dober odnos imamo s sestro, problem je njen mož, ki to želi. To je njegova muha, da morajo biti pri njem, pa sploh ne vem zakaj. Je pa res, da nas on že od začetka ne mara preveč, pa mu nismo nič slabega naredili. Mi je pa hudo, da edina dva dni, ko bi lahko bili več časa skupaj gredo proč.

Se pa strinjam, da se ne smemo vtikat v njihovo življ, ampak se ne, res ne. On je pa mestni človek, mamin ljubljenček in če ni pri njej dva dni, se mu bo še zmešalo user posted image .
Vsak dan gre k njej jest kosilo in ne k ženi, zato ker je predaleč  - 15 min z avtom. Pa dela od 7.15 do 20.30. Kdo ve če res samo dela, upam, da ne dela kaj drugega!

Ja,škoda da je dobila takega čudnega tipa! Mi je prav žal zanjo!

(odgovor članu Tadeja)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
29.5.2006 14:38:48   
*pepelka*
To za moje mišljenje niti slučajno ni ok. Družina bi morala seveda če je njen interes zaživeti svoje življenje, ter otroku omogočiti varen in topel dom, seveda če je to v njeni moči.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
29.5.2006 14:40:27   
alenkica
Ne vem, po moje bi se morali pogovorit z njim in poskušat zgaldit spore z njim. to, pa da ne pride niti na kosilo mi je blazno čudno. Jaz bi bila kar jezna, da mož ne bi kosil z mano, in da bi imel službo tako blizu.

Po mojem, ni preveč dobro za otroka, da stalno menja okolje. Tudi jaz imam otroka, ki ga peljemo k njegovim, ampka gremo na obisk za en dan, izjemoma dva dni, če potrebujejo pomoč na kmetiji.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
29.5.2006 14:49:19   
piščanc
partner dela res preveč pozno, kdaj pa sploh vidi malega?

sicer v tem, da ne hodi domov na kosilo, ni nič hujšega - vsaj mamici ni treba skrbeti, če skuha ali ne. pa naj se tašča muči okoli kosila.

zanima me pa res kaj je vzrok, da se vsak vikend selijo sem in tja. če se selijo na svoje, najbrž hočejo malo časa zase, če pa k njegovi mami pa tole ne bo ravno dobro.

ampak je pa tvoja sestra dobra, da to prenaša. mene ne bi spravil od doma, ko je bil mališan tok majhen, pa če se na trepalnice postavi

iz malega zraste veliko

(odgovor članu alenkica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
29.5.2006 14:50:08   
tulip
Vsak ve za svojo družino, kaj je najboljše za njih.
Drugo je zame  le vtikanje  in počasno ustvarjanje spora.
Sploh če zadeve od prej niso poštimane.

(odgovor članu alenkica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
29.5.2006 14:50:20   
srki
Zame to ni OK.

(odgovor članu alenkica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
29.5.2006 14:53:56   
Tadeja
Dober odnos imamo s sestro, problem je njen mož, ki to želi. To je njegova muha, da morajo biti pri njem, pa sploh ne vem zakaj. Je pa res, da nas on že od začetka ne mara preveč, pa mu nismo nič slabega naredili. 
Vsak dan gre k njej jest kosilo in ne k ženi, zato ker je predaleč  - 15 min z avtom. Pa dela od 7.15 do 20.30. Kdo ve če res samo dela, upam, da ne dela kaj drugega!

Glede na tvoje pisanje bi rekla, da si je tvoja sestra izbrala čudnega tipa. Se pravi rad (?) ima njo in z ostalimi nič stika. In to velja tudi za nečaka, ki je itak še premajhen, da bi lahko protestiral.
Čudna je ta ljubezen. Domnevam, da je zaenkrat najtežje tvoji sestri, ki je med dvema ognjema: sorodniki in možem (ki je mamina maza user posted image ) .
Če se on ne bo prilagodil in spremenil ali če ga tvoja sestra ne bo dala na čevelj, boste tole težko (nemogoče) rešili. Žalostno pa je, da bo vaš mali žabček, zrasel v tak odnos.
Kakorkoli že, bom mislila na vas in malo pikicouser posted image . Srečno!

(Saša Vegri)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
29.5.2006 15:00:10   
Anonimen
Men se pa zdi, da si ti samo mal ljubosumna.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
29.5.2006 15:15:29   
Babaloo
Pa k'k se jim lubi selit vsake 3-4 dni. In vse pakirat in vlačit stvari sem in tja!
A ni bolj pametno, da se družina nekje ustali in si ustvari svoj dom, ne pa da bega sem in tja.
No, za tak primer so krivi tudi stari starši, ki to dopuščajo.
Ja kako pa plačujejo stroške? In ali jih sploh? Najbrž živijo na plečih staršev!
Tako pa ja lahko greš tja ,kamor ti v tistem trenutku najbolj paše.
Sploh jih ne razumem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
29.5.2006 15:27:57   
Anonimen
Če se ne motim, si ti tista uporabnica, ki je pisala že o plinski peči (gretje prostora v katerem spi dojenček)  in o tem kako si nečaku vse zlikala, sestri pa prav tako... In kako njen tip ne dovoli njej tvoje družbe...

Linkov se mi ne da iskat...

ponovno ti bom napisala: GET A LIFE!

(odgovor članu Babaloo)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
29.5.2006 15:33:21   
kapica
Jaz pa mislim da ce je tvoja sestra zadovoljna  z zivljenjem in mozem taksnim kot je, nima kdo kaj za govorit in se vtikat! Zakaj si ti delas skrbi za njenega otroka, ce ona misli da je prav tako kot dela. In zakaj bi te skrbelo kako dolgo dela njen moz , pa kje ima kosilo user posted image . Ce njim tako pase, ne vem, kakor se mi zdi imas dovolj casa da razmislijas o tem kako tvoja sestra zivi?
Pa ne mi zamerit.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Babaloo)
Neposredna povezava do sporočila: 15
29.5.2006 15:37:08   
skuštrana
Meni se pa ne zdi nič čudno, če si tudi "ta druga" babica želi videt otroka. In če njim odgovarja "selitev"(jaz temu ne bi rekla tako, rekla bi, da gredo na obisk) vsak teden zakaj pa neuser posted image ..Mi smo isto full leteči od Lizinega tretjega meseca starosti. Ponavadi vikende preživljamo na Hrvaškem, kjer ima mož starše in kjer imamo svojo hiško. Pa naši čebulici nič ne mankja...Je čisto normalen, zdrav , vesel in radoživ otrok. In je zelo vesela, ko pride k dediju na Hrvaško, ker je tam pes, pa morje...Skratka, če misliš, da bo to pustilo ne vem kakšne posledice na otroku se motiš...Če so seveda drugače partnerski odnosi porihtani kot morajo bit.
Pa še en nasvet - ne vmešuj se..Vsak ima pravico živeti tako, kakor hoče..Kakor si boš postlal, tako boš ležal.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
29.5.2006 16:49:57   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Če se ne motim, si ti tista uporabnica, ki je pisala že o plinski peči (gretje prostora v katerem spi dojenček)  in o tem kako si nečaku vse zlikala, sestri pa prav tako... In kako njen tip ne dovoli njej tvoje družbe...

Se strinjan.. to je njun otrok, njuna družina in njuno življenje. Res ne vem kaj se vtikaš?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
29.5.2006 17:01:09   
Tadeja

Če se ne motim, si ti tista uporabnica, ki je pisala že o plinski peči (gretje prostora v katerem spi dojenček) in o tem kako si nečaku vse zlikala, sestri pa prav tako... In kako njen tip ne dovoli njej tvoje družbe...

Draga sestra!  Malo mi je ušlo iz misli, da ima vsaka zgodba vsaj dve plati. Zato... očitno pretiravaš v svoji navezanosti na sestro in sedaj na nečaka. Pusti jim dihat, pa se ti bo tudi svak priljubil.

Se strinjan.. to je njun otrok, njuna družina in njuno življenje. Res ne vem kaj se vtikaš?

(Saša Vegri)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
29.5.2006 17:24:53   
Maleal
Se podpišem pod ostale,vsak ima svoje življenje,kako si bo poslal,tako bo spal.Meni to seljenje ne štima,a če jim tako paše,naj tako delajo.Tu ti nimaš kaj dirigirat.Sorry.user posted image

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

(odgovor članu Tadeja)
Neposredna povezava do sporočila: 19
29.5.2006 23:34:28   
natalia
če pride zmeden nazaj k vam, potem že ni vredu- otrok rabi varnost in stalnost, ne pa prelaganje sem pa tja...

ubožček.

lp

V našem kraljestvu domujeta princesa Eva in mali naslednik Žiga!

(odgovor članu Maleal)
Neposredna povezava do sporočila: 20
30.5.2006 14:59:40   
Anonimen
Veliko prebiram ta forum, veliko tem je podobnih, pa nobenega ne tako napadate kot ste mene. Ne vem za kaj se gre pri naslovih, ki ste jih našteli, ampak jaz ji nisem nič prala in likala, ker imamo čisto ločeni gospodinjstvi. Je pa res, da se zelo slabo razumemo z njenim fantom.

Se ne vtikam v njihovo živjenje, ker jaz imam svojo družino. Mi pa je hudo za moje starše, ker imajo otroka zelo radi, jim polepša dneve, pa ga ne vidijo več kot 2 ali 3 dni. Ona pa jim je rekla, da bo živela pri nas. Razumem,da gredo k njim na obisk, ampak ne za 5 dni, in da so pri nas 2 dni. Hudo mi je za moje starše, res, ker s tem izgubita edino možnost, da sta lahko srečna. Sama otrok še nimam in je tudi meni hudo. Tudi jaz imam rada svojega nečaka, na žalost, pa sestri ne upam dopovedat, da naj ne dela tega staršem. Imeli smo namreč že veliko težav z njo, stalno je hodila ven, enkrat jo je imel fant zaprto 1 mesec, zdaj pa je dobila tipa, ki ji ne pusti bit pri nas več kot 3 dni. Na žalost pa je še vedno zatrapana vanj, saj hodita šele 1leto in pol in ne vidi njegovih napak, samo dobro.

Še enkrat - ne vtikam se in se tudi nočem vtikat v njihov lajf. Hočem samo, da bi malo bolj spoštovala starše, ki so jo 30 let podpirali, in ji nudili vsi kar je potrebovala.

Vi pa držite pesti zame, da bom končno tudi jaz postalauser posted image , nato pa mamica vsaj enemu sončku.

Hvala da ste me brali!

(odgovor članu natalia)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
30.5.2006 15:32:59   
Anonimen
otrok človek nima zato, da bi osrečil svoje starše.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
30.5.2006 16:51:34   
Maleal
Mi pa je hudo za moje starše, ker imajo otroka zelo radi, jim polepša dneve, pa ga ne vidijo več kot 2 ali 3 dni. 

[
/quote]To pa še ni taka katastrofa,kaj pa če nebi skupaj živeli in bi bili več km narazen,bi se vsak dan vidli?

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
30.5.2006 18:16:40   
Minka Pobalinka

pa je hudo za moje starše, ker imajo otroka zelo radi, jim polepša dneve, pa ga ne vidijo več kot 2 ali 3 dni.

Ah lepo te prosim.. že če ga vidijo 2 - 3 krat na teden, ga vidijo večkrat kot marsikateri dedek in babica.. Mojega otroka vidijo enkrat na mesec ali celo manj, ker moja mama in njegovi živijo več 100 km daleč.. a potem bi se morali preseliti še mi tja, da bi bili srečni.. user posted image user posted image

Ma kaj si vse teli anonimni ne zmislijo..  user posted image

(odgovor članu Maleal)
Neposredna povezava do sporočila: 24
30.5.2006 19:04:33   
jasnika
draga anonimna me veseli da si to napisala, sedaj vidim da ste eni še bolj čudni kot jaz
a kaj ti misliš da ma tvoja sestra otroka da bo osrečla tebe in staršeuser posted image user posted image user posted image
ja zakaj pa pol vidva z tvojim ne naredita otroka za tebe in za tvoje starše, da bojo srečni
jaz mislim da je tvoja sestra včasih kar vesela da lahko gre od doma, če mate pr vas vsi tako mnenje in sploh če ji takšne bedarije povete, kot si tukaj pisala
edino z čem se mogoče strinjam da ni vredu za otroka če je malo tu in malo tam, drugač pa mislim da mate doma problem sami z seboj

jaz bi vam na njenem mestu kljubovala in se sploh preselila k njegovim

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

sindarin

Kdo je pri vas doma pobudnik za nakup igrač?

otrok (33%)

mati (41%)

oče (9%)

znanec/prijatelj (2%)

dedek/babica (4%)

drugo (11%)

Število vseh glasov: 254

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!