Anonimen
|
Veliko prebiram ta forum, veliko tem je podobnih, pa nobenega ne tako napadate kot ste mene. Ne vem za kaj se gre pri naslovih, ki ste jih našteli, ampak jaz ji nisem nič prala in likala, ker imamo čisto ločeni gospodinjstvi. Je pa res, da se zelo slabo razumemo z njenim fantom. Se ne vtikam v njihovo živjenje, ker jaz imam svojo družino. Mi pa je hudo za moje starše, ker imajo otroka zelo radi, jim polepša dneve, pa ga ne vidijo več kot 2 ali 3 dni. Ona pa jim je rekla, da bo živela pri nas. Razumem,da gredo k njim na obisk, ampak ne za 5 dni, in da so pri nas 2 dni. Hudo mi je za moje starše, res, ker s tem izgubita edino možnost, da sta lahko srečna. Sama otrok še nimam in je tudi meni hudo. Tudi jaz imam rada svojega nečaka, na žalost, pa sestri ne upam dopovedat, da naj ne dela tega staršem. Imeli smo namreč že veliko težav z njo, stalno je hodila ven, enkrat jo je imel fant zaprto 1 mesec, zdaj pa je dobila tipa, ki ji ne pusti bit pri nas več kot 3 dni. Na žalost pa je še vedno zatrapana vanj, saj hodita šele 1leto in pol in ne vidi njegovih napak, samo dobro. Še enkrat - ne vtikam se in se tudi nočem vtikat v njihov lajf. Hočem samo, da bi malo bolj spoštovala starše, ki so jo 30 let podpirali, in ji nudili vsi kar je potrebovala. Vi pa držite pesti zame, da bom končno tudi jaz postala , nato pa mamica vsaj enemu sončku. Hvala da ste me brali!
|