Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Ali sem prav razumela?Pomagajte prosim 1.3.2005 16:53:56
|
|
|
|
Marina_
|
Aja?Kaj pa jaz ko imam FUL močne :hudicek:To pomeni da bom imela še močnejše?:grrr:
|
|
|
|
Ali sem prav razumela?Pomagajte prosim 1.3.2005 19:02:53
|
|
|
|
naja78
|
verjetno ne,bodo pa manj boleče,vsaj tako pravijo.
|
|
|
|
Ali sem prav razumela?Pomagajte prosim 2.3.2005 10:38:10
|
|
|
|
tinkamiška
|
Se strinjam z Angeliko, glede manj bolečih M pa nisem najbolj prepričana, vsaj pri meni ni tako. Med :nosecka: pa jst nebi pila krvomočnice, ker se je jajček itak prijel, M pa tudi nebi potrebovala, vsaj nekaj časa ne;) LP, Tinka
|
|
|
|
Ali sem prav razumela?Pomagajte prosim 2.3.2005 10:42:51
|
|
|
|
Marina_
|
Zdravo punce.Hvala za odgovore:rozica:Jaz moram priznati da po 2 dneh pitja krvomočnice nimam več bolečin!!!No meni to dosti pomeni ker sem umirala sploh prva 2 dni.Upam da se bo sluznica odebeljila in drugi mesec več nebom rabla pit smrdljičke;)...no to pravim vsak mesec:)-
|
|
|
|
Ali sem prav razumela?Pomagajte prosim 2.3.2005 10:46:37
|
|
|
|
tinkamiška
|
:bravo::bravo::bravo:Frizerka, super!:rozica: Zdej pa naj se prime mali :duda:!:rozica: Tinka
|
|
|
|
Ali sem prav razumela?Pomagajte prosim 2.3.2005 11:04:54
|
|
|
|
Marina_
|
Ja Tinka upam da naju bo ta mesec našla dušica;)Ful si želim da bo pred 25.3!Ko samo pomislim na antisterilitetno me kr:((Ma saj bo
|
|
|
|
Ali sem prav razumela?Pomagajte prosim 2.3.2005 11:12:14
|
|
|
|
baguSka
|
Jst tud nism po pitju glih nosečka ratala, sm pa končno po dougem času dobila spet M namest na 42.dan, na 32.;)
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?