Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Ali se vam je ze kdaj zgodilo? 28.6.2009 13:44:57
|
|
|
|
KatMat
|
sem tud jaz to ze dozivela....
|
|
|
|
RE: Ali se vam je ze kdaj zgodilo? 28.6.2009 16:43:44
|
|
|
|
buči
|
Najbrž jima paše, da jih drugi gledajo. Je pa bila pričakovana tvoja reakcija, da si šla stran. Najbrž bi šla jaz tudi. Drugič poskusi zelo na glas prijazno prosit, da se odstarnita z javne površine.
|
|
RE: Ali se vam je ze kdaj zgodilo? 28.6.2009 17:49:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Nisem še doživela in tud upam, da ne bo. Razumem, da greš mal na stran pa se mal pocartaš in ne mislim na seks, sploh v javnem bazenu. Jaz bi jima fajn sramoto naredila. Pa ne morš bi tak nagnusen no pa še pred otroci. Drgač pa si v tej temi lahk prebereš kje vse ženske seksajo http://www.ringaraja.net/forum/sex_v_morju%3F/m_1475279/tm.htm
|
|
|
|
RE: Ali se vam je ze kdaj zgodilo? 28.6.2009 20:03:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Men je sex nekaj zelo lepega med dvema.Sam tole,ej za .Da bi jaz z otrokom naletela na taka dva prašiča,ki se ne morta brzdat,tako frko bi jima naredla,da jih ni sram. Lahk bi se spravla vsaj v garderobo,če že nista mogla do doma počakat.
|
|
|
|
RE: Ali se vam je ze kdaj zgodilo? 29.6.2009 11:46:40
|
|
|
|
Mija79
|
Meni se to pocetje zdi kar malo sprevzeno ,take stvari se na javnih mestih ne bi smele dogajati, tudi jaz bi zagnala galamo .
|
|
|
|
RE: Ali se vam je ze kdaj zgodilo? 29.6.2009 13:23:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Naju pa vzburja sex na javnih mestih. Sva tudi že v bazenu, ko je bilo polno ljudi, in nobeden ni odplaval stran, ker ni niti videl, niti slišal. Big deal.
|
|
|
|
RE: Ali se vam je ze kdaj zgodilo? 29.6.2009 13:34:23
|
|
|
|
liliana
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Se odpravimo z otroci v toplice,mislimo preziveti sproscen popoldan... No vse lepo in prav jaz se posvetim sinu ter malo zaplavam po bazenu,nato se ustavim na robu bazena,ko do mene priplava par srednjih let ,nato pa se zacne.....mislim da veste kaj mislim ...poleg tega pa jo on se vzpodbuja z nic kaj lepimi besedami glede na to da je poleg bil otrok,seveda sem se umaknila kolikor hitro se je dalo,bila sem sokirana ,cesa takega se nisem dozivela. ...Kaj menite o teh stvareh,ki se ocitno dogajajo na javnih kopaliscih,ceprav se tam zadrzujejo otroci? Upam, da bo tudi pri meni v srednjih letih spolno življenje tako pestro......in da ne bo seks omejen "do brade pod blazino in na ugasnjeno luč"..... Drugače pa.....odpeljala bi otroka vstran, tako kot ti.....in bi se še naprej sproščala v kopališču.....
|
|
|
| Stran: [1] |
partner vs. očka in obratnoAdminMoj partner je v mojih očeh tak očka, kot sem si ga predstavljala pred rojstvom otroka...Ne; delala sem mu krivico, zdaj je veliko boljši. (
27%)
Da; od njega nisem pričakovala veliko in pričakovanja so se uresničila. (
16%)
Ne; predstavljala sem si, da bo boljši kot se je izkazal do sedaj. (
22%)
Da; imela sem visoka pričakovanja in ni me razočaral. (
35%)
Število vseh glasov: 167Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!