Anonimen
|
Jaz sem imela 2 stimulirana postopka, obakrat čez 12 foliklov, velikih lepih in obakrat sem šla domov z dolgim nosom, brez ET. 1x stimuliran s polovičko klomifena (6lepih velikih foliklov) in tudi tokrat brez ET. Kar hočem povedat, tudi s stimulacijo lahko doživiš to kar druge brez stimulacije, s tem, da si brez stimulacije pripravljen na možen nesupeh, saj se zaveš slabosti spontanca. Po teh treh polomih so mi svetovali spontanega, pa ne zato, da bi mi uspelo z njim, temveč, da bi ugotovili, kaj se sploh dogaja v mojem telesu v naravi, zakaj stimulacija tako dobro deluje, pa je vseeno tako zanič. To jim da baje neko sliki, ki jim pol pomaga izbrati naslednjo stimulacijo. Zakaj, kako, nimam pojma. Saj zaradi odhoda v tujino nisem mogla izkoristiti tega. Tu pa se je zgodil čudež, saj sem končno pridelala zrele celice in doživela ET. Pika, nikoli ne veš, mogoče bo tako kot pri meni, parkrat slabo, porazno, naslednjič pa bo že uspeh. Tudi zgodbe nekaterih punc pravijo, da so ob isti vrsti stimulacije enkrat reagirale porazno, drugič odlično. Pa tudi punce s samo enim foliklom in jajčkom so zanosile. Za to ne rabiš met 15 in več jajčec. Vse skupaj je ena velika uganka in velika loterija. Jaz ti želim vso srečo in da kmalu zadaneš loto zadetek. Odločitev ali greš v spontani ali ne, bo tvoja.
|