|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ali se lahko en skriva???
8.7.2005 19:13:52   
MatMaj
Sem v 15t9nebesa, ampak mi vse ženske vključno z mojo mamo in taščo pravijo, da obstaja možnost, da bi bila dva. Res je, da izgledam kot, da sem najmanj v 5 mesecu ampak saj se moja g. ne more zmotit kar dvakrat oz. spregledat drugega. Rekle so mi tudi, da bi se lahko en skrival za drugim.:sloncek: A je to možno??? :zmeden: Res je, da obstaja možnost, da bi bila dva ampak saj to se ne da kar tako spregledat, a ne? Res je, da sem drugače suha in da me je zdaj sam trebušček ampak dva:duda::duda:...
Neposredna povezava do sporočila: 1
8.7.2005 19:16:04   
belma
:racka:TI KAR ZAUPAJ GINEKOLOGU IN UZ:metulj:
SAJ VEŠ,DA IMA VSAKA DRUGAČEN TREBUŠČEK.:duda:
LEPO SE IMEJ,PAPA:muca:

(odgovor članu MatMaj)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.7.2005 19:31:19   
miševi
Jaz sem pa vseeno slišala za eno, kateri se je drugi :duda: skrival za prvim. Ne vem pa točno, v katerem mesecu so ji potem pogruntali, da sta v trebuščku 2.

LP:rozica:

(odgovor članu MatMaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.7.2005 19:41:31   
mujcek
Tudi jaz mislim, da ima G prav. Jaz sem bila na 1. UZ pri 8t in sta bila eden poleg drugega, s tem, da je bilo med njima nekaj razmaka (na sliki se tako vidi). V 17t sem bila 2. na UZ in spet je bil eden čisto na levi strani, drugi pa na desni. Tako, da je po mojem mnenju verjetnost, da bi bila tako dolgo eden za drugim res majhna. :zmeden2:

Jaz sem trenutno v 19t in ti moram priznat, da je trebuh res zelo velik, zadnja 2 tedna se mi zdi, da se je vsak dan zelo povečal! Po prvih 3 mesecih je bil trebuh približno takšen, kot je pri večini :nosecka: tam v petem mesecu....:zmeden2:

(odgovor članu MatMaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4
8.7.2005 20:52:08   
Anonimen
Jaz sem imela trebuh za trojčke, pa je bil notri samo Tibor.

(odgovor članu MatMaj)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
8.7.2005 21:01:51   
Pia73
Mene še moja G heca, da bosta dva :duda::duda:,... pa me je prvič tudi,....

Moja sestra je šla rodit dvojčke v hlačah, ki jih jaz v 8 mesecu nosečnosti z enim :duda: nisem več spravila nase,...

To se v današnjih časih zgodi zelo, zelo redko.

(odgovor članu MatMaj)
Neposredna povezava do sporočila: 6
9.7.2005 9:29:16   
emaa
ko sem bila na laparo, je bila na oddelku punca , ki je bila noseča s trojčki. Njej so na IVF vstavili dva in so šele v 4. mesecu ugotovili, da so trije. Vedno so iskali le dva, tretji pa se je uspešno skrival. Se sicer dogaja, ampak zelo redko.

(odgovor članu MatMaj)
Neposredna povezava do sporočila: 7
9.7.2005 11:15:27   
A & T
Moji prijateljici pa je G sele na NS ugotovila, da nosi enojajcne dvojcke, njena G, pa na dveh pregledih prej tega ni videla, pa ceprav ji je prijateljica obakrat omenila, da glede na velikost trebuha sumi, da ima dvojcke in da naj to preveri, pa se je G le smejala in zatrjevala, da je le eden. Po NS pa ji ni bilo vseeno in se ji je opravicevala, da tega ni videla ze prej, pa ceprav ji je ona govorila, da sumi na dvojcke.

(odgovor članu MatMaj)
Neposredna povezava do sporočila: 8
9.7.2005 14:14:16   
Anonimen
O jezus, a to se še dandanes dogaja? No ja ...

(odgovor članu MatMaj)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
9.7.2005 15:32:43   
malika
Jaz sem imela do 5 meseca res velik trebuh. Poznal se mi je že takoj na začetku, in do 5 meseca nenormalno hitro rasel, potem pa se začel počasi umirjat. pričakujem pa samo enega

(odgovor članu MatMaj)
Neposredna povezava do sporočila: 10
9.7.2005 15:39:47   
lelaval

Velikost trebuha ni merilo za to ali nosiš enega ali več, saj lahko :duda: nosiš bolj spredaj ali pa bolj v križu.
Res pa obstaja možnost, da se eden :duda: dobesedno "skrije" za drugega :duda:. In čeprav je danes medicina že zelo razvita, se lahko zgodi, da tistega drugega "odkrijejo" komaj pri porodu.

A imate v družini dvojčke? Potem lahko obstaja možnost, da imaš dvojčke. :zmeden2:

Vendar pa ti bo najbolje znal povedat tvoj G. kateremu tudi najboj zaupaš. :sloncek::kuza::sloncek::kuza:

(odgovor članu MatMaj)
Neposredna povezava do sporočila: 11
10.7.2005 11:01:30   
Jessy
Jaz sem na prvem UZ posebej vprašala G, če je prepričan, da nista dva, ker imava oba po sorodnikih dvojčke. Je rekel, da nista dva in da je to bolj pomembno po moji strani.

Je pa moja prijateljica na prvem UZ izvedela, da nosi dvojčke. Ko je prišla na drugi UZ ji je G rekel, da če bi ji danes delal prvi UZ bi rekel, da nosi le enega otroka, saj se je ta drugi uspešno skrival za prvim. Šele tri preglede pozneje sta se dvojčka spet postavila tako, da je oba videl.

(odgovor članu MatMaj)
Neposredna povezava do sporočila: 12
12.7.2005 11:04:27   
MatMaj
Prvo bi se rada zahvalila za vse odgovore in opravičla, ker nisem nič odpisala. Sma se z dragim preselila, pred tremi meseci in trenutno računalnik ni prva stvar na spisku, ki jo je potrebno kupit.
Ja kar se pa :duda::duda: tiče, pa so iz moje strani v družini. Imam pa naslednji teden v četrtek kontrolo in bom videla, kaj bo rekla moja G. Saj če bi bila dva se tudi nebi branili, bi bili kar veseli. Vsi. Obe babici in oba dedka. Predvsem pa midva z mojim :love:

Hvala lepa

LP

(odgovor članu MatMaj)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?