Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Ali se je kateri že zgodilo? 12.2.2007 15:42:29
|
|
|
|
alja01
|
Hojla, danes sem pri svoji 2,5 meseca stari opazila v blatu rjave delčke. To se je že do sedaj dvakrat zgodilo, drugače je blato kot gorčica, smo pa dojene. Zanima me če je katera krvavela iz bradavic, dojenček je to pil in če se mu je to potem kazalo tudi na blatu. Jaz na videz nimam razpokanih bradavic, je pa res da me ena boli ko sesa. Neki dan je med spanjem tudi polila in bilo je rjavkaste barve. Nekaj podobnega se mi je zgodilo že v porodnišnici, vendar v blatu do sedaj nisem opazila sprememb. Govorila sem že s patronažno, pa je rekla da naj ne skrbim, ker je deklica videti zdrava. Ja se je res naša bebica OK, se smeji, pridno je,kaka,lula, napreduje , ampak me kr malo skrbi tole njeno blato. Če je mela katera že kakšne podobne izkušnje prosim javite se. Hvala.
|
|
|
|
RE: Ali se je kateri že zgodilo? 12.2.2007 21:43:00
|
|
|
|
***pika***
|
S spremenjenim blatom niamm izkušenj, pri polivanju oz. bolj bruhanju je bilo pa danes med sesirjenim mlekom tudi malček rjavkastih sledi. Sem že hotela zganjat paniko, pa sva z možem potem gruntala, da je možno, da se je kaj z nohtki v ustih ranila, ker včasih tako divje sesa prste, paa bi kaj krvi iz ranice pogoltnila. Ne vem, bomo videli, kaj bo jutri. Rjavkasto bruhanje v porodnišnici, je bila pa verjetno plodovnica (vsaj meni so rekli, da bruha plodovnico in da je normalno, če je vmes rjavkasto).
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?