Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Ali res obstajajo različne kvalitete izde... 21.11.2006 9:27:04
|
|
|
|
Noel
|
To pa tudi mene zanima ; naj kdo objavi ta članek. Hvala
|
|
|
|
RE: Ali res obstajajo različne kvalitete izde... 21.11.2006 9:27:48
|
|
|
|
StBarbara
|
Iz lastnih izkušenj vem, da Pamperske kuplene v mulerju, niso iste, kot tiste kuplene v marcatorju. Čisto drug material Pril za pomivanje posode, ima čisto drugo gostoto, če ga kupiš v mulerju...in še veliko je takih izdelkov. Ne vem, meni se zdijo razlike.
|
|
RE: Ali res obstajajo različne kvalitete izde... 21.11.2006 9:32:06
|
|
|
|
Mina1
|
Seveda so razlike, tako kot je že ena prej napisala: npr. pri Pamerskah v Mullerju ali pa v Mercatorju, pri pralnih praških v Mullerju in kjer drugje, pri mehčalcih in podobno. Muller ima vse iz Nemčije, druge trgovine, vsaj nekatere pa imajo izdelke iz "žblj" porekla pod isto blagovno zmanko. Jaz sem že opazila razliko pri praških in detergentih npr...
|
|
RE: Ali res obstajajo različne kvalitete izde... 21.11.2006 9:33:36
|
|
|
|
kofetek2010
|
meni se zdi, da skoraj vsi izdelki vseh blagovnih znamk zato kupujem le izdelke izdelane za zahodno evropski trg... v Müllerju kupujemo otroško hrano, pamperske, šampone, mila za tuširat, tablete za pomivalca, mehčalec, prašek, ...
|
|
|
|
RE: Ali res obstajajo različne kvalitete izde... 21.11.2006 9:43:08
|
|
|
|
Anja**
|
mehčalec, prašek, aptamil, hipp mlečne kašice, hipp v kozarčkih, čistila, čokolada....
|
|
|
|
RE: Ali res obstajajo različne kvalitete izde... 21.11.2006 9:44:05
|
|
|
|
Aja32
|
No, mi tudi vse take zadeve kupujemo v Mullerju... Pralni praški, mehčalec, otroško hrano, plenice, čaje, za našo pasjanarko Oto Cezar konzerve, čokolade, itd... Vse skupaj je dirkten uvoz iz Nemčije, izdelki so narejeni za nemški trg... Naše trgovine oz. dobavitelji pa dobijo stvari narejene za vzhodni trg... Na žalost nas imajo še vedno za drugorazredne Evropejce... LP A
|
|
|
|
RE: Ali res obstajajo različne kvalitete izde... 21.11.2006 9:58:58
|
|
|
|
asso
|
Res je kot so ostale napisale, zato jaz večino stvari (predvsem praške) kupujem v Italiji, kjer opazim bistveno razliko. Ja, tudi Muler je eden od takih, ki ima Nemško robo. Zelo opazen primer je zame Nutela, ki kupljena v Italiji je čisto drugačne kot kupljena pri nas...
|
|
RE: Ali res obstajajo različne kvalitete izde... 21.11.2006 10:16:01
|
|
|
|
Katrin
|
Jap, razlike med izdelki obstajajo, saj so eni delani za vzhodni drugi pa za zahodni trg, žal Lp, katrin
|
|
RE: Ali res obstajajo različne kvalitete izde... 21.11.2006 12:56:19
|
|
|
|
petja
|
Pamperske v Muellerju so uvoz iz Nemčije, vse ostale trgovine pa imajo Pamperske, ki so narejene na Poljskem. Razlika v kvaliteti je očitna!!! Pa naša tamala je razliko v kvaliteti opazila tudi pri Aptamilu. Sem ga vedno kupovala v Muellerju (made in Germany), potem sem ga pa enkrat kupila v Mercatorju (made by Kolinska, Slovenija) pa ga ni hotla pit! Že sama zrnca so drugačna (nemški ima večja zrnca, je bolj grob). Tako da jaz pri določenih izdelkih NE šparam, sploh kar se tiče, pri kakšnih pa, npr. palčke za ušesa kupim najcenejše, pa vate za odstranjevanje laka na nohtih ... pa take neumnosti ...
|
|
RE: Ali res obstajajo različne kvalitete izde... 21.11.2006 14:04:18
|
|
|
|
babylove
|
Moja mama hodi v Avstrijo po Whiskas za mačke.
|
|
|
|
RE: Ali res obstajajo različne kvalitete izde... 21.11.2006 20:00:33
|
|
|
|
eya
|
Kaj a Nutella iz Mullerja je še boljša? To moram pa res sprobat. Pa zadnjič sem brala na Otroški opremi, da baje tudi avtosedeži (konkretno Maxi cosi Tobi) niso povsod enaki, oz. se razlikujejo v tkanini, s katero so prevlečeni Baje so v Baby centru boljši kot v Sončku.
< Sporočilo je popravil eya -- 21.11.2006 20:02:28 >
|
|
RE: Ali res obstajajo različne kvalitete izde... 22.11.2006 9:47:27
|
|
|
|
jakaracman
|
Ja Nuttela je boljša, glede sedežev pa sta dve vrsti blaga in ena je dražja kot druga , razlika je očitna tudi na otip, bodite previdne sploh če kupujete preko neta, da vam ne podtaknejo cenejšega za dražjega.
|
|
|
|
RE: Ali res obstajajo različne kvalitete izde... 22.11.2006 15:09:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Milke drugje kot v Müllerju sploh ne kupujem (razen Mjoy z mandlji, ker ga v Müllerju pac ni..), ker se ne more primerjat. Pa macja/pasja hrana je tudi v Müllerju boljsa kot v npr. Sparu, Mercatorju .. + vse ostalo kar so ze nastele ... Podn od podna, ce mene vprasas. Pa tudi za H&M bi rekla, da je razlicna kvaliteta Ze sploh ponudba med H&Mi po Sloveniji .. LP, Ribica
|
|
|
|
RE: Ali res obstajajo različne kvalitete izde... 22.11.2006 16:07:41
|
|
|
|
Barbs
|
Fensi. (si mislem)
|
|
RE: Ali res obstajajo različne kvalitete izde... 26.11.2006 18:06:36
|
|
|
|
* Mateja *
|
Nutela je v Italiji cenejša!!! Meni pa tud boljša kot naša!!
|
|
|
|
RE: Ali res obstajajo različne kvalitete izde... 26.11.2006 21:03:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Razilke v kakovosti nisem opazila....zgleda, da nismo takšni packi, da nas drugorazredni praški ne bi zmogli oprat. Opazna je samo razlika v ceni, kadar so v Mullerju akcije, so rvečinoma res akcije (nižje cene) in ne le marketinška fora.
|
|
|
|
RE: Ali res obstajajo različne kvalitete izde... 27.11.2006 13:12:16
|
|
|
|
tehnofil
|
IZVIRNO SPOROČILO: ribicaRR Milke drugje kot v Müllerju sploh ne kupujem Nič ne pomaga. Čeprav je (ta v Mulleju) narejena v Nemčiji je še vedno narejena za vzhod (kar poglej si spremljajoče jezike na embalaži - ni ne italijanščine, ne angleščine, ne španščine, ne francoščine, ne ...., je pa naprimer albanščina). Tako, da je v bistvu zelo podobna kvaliteta. Prava razlika je kadar je narejena za zahodni trg. To pa se vidi samo po jezikih deklaracije izdelka. Tako da res pravih izdelkov v SLO ni ne glede na Muller.
|
|
|
|
RE: Ali res obstajajo različne kvalitete izde... 4.12.2006 17:40:40
|
|
|
|
eya
|
Sem zadnjič kupila Nutelo v Mullerju, pa je ves tekst (razen nalepke z deklaracijo v slovenščini) nemški... Ni videt, da bi bila delana za vzhod. Je pa res drugačna od te, ki jo kupiš drugje-drugačen okus, pa bolj temna je.
|
|
RE: Ali res obstajajo različne kvalitete izde... 4.12.2006 18:55:12
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Milka kupljena v Avstriji - MNJAMI, una ta prava, še folija je drugačno (ko svizec zavija ); Mars v Avstriji v treh oblikah, najboljši je rjav z mandlji ; pamperske se menda sploh ne dajo primerjat - bom pa povedala čez kakšen mesec kako in kaj; kar se pa tiče bolačil - H%M in C&A v avstriji me še nista nikoli pustila na cedilu, vedno je nekaj najmanj 50% v akciji, enako velja tudi za adidas outlet... Aja pa NUTELA Mljask Drgač pa kar se coca Cole tiče - una poljnjena v Brežicah je BLJAk proti eni avstrijski ali italijanski!!!! Pa poizkusite
|
|
|
|
RE: Ali res obstajajo različne kvalitete izde... 4.12.2006 19:41:36
|
|
|
|
crci06
|
men so pa vse sladkarije dobre, pa vse ornk akcije so mi všeč... Bistvene razlike v kvaliteti jaz nisem opazila, sem pa šla zdajle mal po štuku pogledat za mullerjeve stvari: * Kinder čokolada ima ves tekst v nemščini + nemška nagr. igra * - nutella Muller vse nemško + na pokrovčku odtis, da "kvaliteto kontrolira frejzenias" - italjanska nutela vse italijansko + nič "frejzeniasa" * milka s celimi lešniki 300 g: velik tekst nemški, deklaracija pa A+D; H, CZ... ?? ta očitno že ni tabol ?? (seveda da ne, ker bi morala bit lešnikova krema ) * pampers newborn: miljon enih jezikov; ob strani dotiskano neka koda + made in germany ?? * Palmolive tuš gel: D, F, NL, I, P Moj (bodoči) standardni nakup v mulerju. Torej, za razliko v kvaliteti ne vem, razen tega, da mi je v merkatoriju včasih kaj sumljivo... je pa razlika NPR Muller akcija Palmolive tuš gel 199 SIT al pa mercator redna cena tud 450 SIT, akcija 360 edino to se mi zdi, da v mullerju nimajo vedno vsega, vsaj v KR je vedno slaba izbira milk
|
|
|
|
RE: Ali res obstajajo različne kvalitete izde... 4.12.2006 19:46:36
|
|
|
|
Anonimen
|
js sem to razliko opazila pri pamepskah in predvsem pri melku hipp. v milerju je to mleko čisto nekaj drugega kot tisto ki ga kupiš v merkatorju naprimer
|
|
|
|
RE: Ali res obstajajo različne kvalitete izde... 4.12.2006 19:50:10
|
|
|
|
polona2
|
Mueller rula, tam kupujem čistila, tekoči Dash, mehčalec, robčke Buebchen ali Penaten, eterična olja, Milke in tudi drugo. Nihče več me ne prepriča, da kupim Ariel ali Persil v Mercatorju ali Sparu.
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.