muki1
|
Zdravo. Danes sva z možem odpovedala ponudbo, ki sva jo dobila (izlet na Dunaj - zastonj). Zakaj? Zato, ker je veseli december in sva tu in tam odsotna, malo več kot ponavadi, ko sva večinoma doma , zdaj pa naju peče vest. Pa saj, itak, da sva rada doma, najbolj uživava v našem družinskem krogu. Tudi ko mala zaspi, sva recimo najbolj zadovoljna, če se počiva na kavč, prižgeva televizijo in meditirava pred ekranom, ali pa se vsedeva, spijeva kakšno pivce, ali bereva, kakorkoli, nisva ravno nevem kakšna žurerja. Že pred otrokom je bilo tako. Zdaj, ko je otrok, pa itak redkokdaj kam greva. Kot prvo je problem varstvo. Živiva pri mojih doma, v svojem stanovanju. Ko hočeva iti zvečer ven, se moja mama zmeraj drži, kot da delava kaznivo dejanje - čeprav nama pravi, da naj greva, ampak da se ji mala smili, ker ko se zbudi joka in težko zaspi nazaj (ona je svoje družabno življenje zaključila z mojim rojstvom , res. Še danes nimata z očetom nobenih prijateljev, nobene družbe, razen bratov in sester se tu in tam dobijo pri katerem doma). No, tako da ravno blagoslovljenih izhodov nimava. Zdaj ( enkrat v oktobru in enkrat poleti ) sva dvakrat popokala malo in smo šli k njegovim staršem, pa je mala tam prespala, pa še midva tudi, ko sva prišla z žura. Sicer pa so ti najini žuri taki, da greva recimo, ko je kakšen rojstni dan ali diploma - to je maksimalno petkrat na leto. Zdaj je december in jaz sem bila ob sobotah odsotna, ker sem cele dneve imela neka predavanja in mi je bilo tak hudo, da sem bila prikrajšana za tisti dan z otrokom. Pa danes moram na zaključek, pa naslednji petek in to je to, potem sem pa fraj. Pa se mi zdi, da preveč laufam okrog in si ne zaslužim še zdaj v soboto it na Dunaj, ker se mi smili otroka pustiti cel dan od 6 zjutraj do polnoči) pri babici( njegovi mami), čeprav se mala ponavadi zelo zabava tam in rada gre k njej. Povejte mi, pretiravam z skrbjo ali pretiravam z izhodi.
< Sporočilo je popravil muki1 -- 15.12.2005 10:51:59 >