Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Ali prekuhate pri uvajanju 6.5.2008 23:10:13
|
|
|
|
Naja30
|
Moja je čisto prvo hrano dobila sveže iztisnjen sok korenčka. Potem pa prekuhano jabolko.
|
|
|
|
RE: Ali prekuhate pri uvajanju 6.5.2008 23:12:53
|
|
|
|
pikalonca
|
Jaz sem sprva vse prekuhala, odcedila, fino zmiksala in potem dodajala tekočino od kuhanja kolikor je bilo pač potrebno. Nekje po enem mesecu uvajanja sem dala pa surove sokce in surovo sadje zmiksano. Ne vem, surovo sadje in zelenjava sta težje prebavljiva in hitreje napenjata kot kuhana.
|
|
RE: Ali prekuhate pri uvajanju 6.5.2008 23:27:50
|
|
|
|
buček
|
naša je stara 6 m in ji večinoma vse prekuham oz. samo toliko da zavre. npr. jabolka, hruške.. zelenjavo pa itak. banane, papajo, mango tega pa ne kuha.
|
|
|
|
RE: Ali prekuhate pri uvajanju 7.5.2008 6:25:36
|
|
|
|
srki
|
Jedel je surovo.
|
|
|
|
RE: Ali prekuhate pri uvajanju 7.5.2008 6:26:27
|
|
|
|
srki
|
No, se popravljam, kar se tiče korenja in ostale trde zelenjave, je bilo seveda treba prekuhat, drugače ne vem kako bi korenje jedel brez zob
|
|
|
|
RE: Ali prekuhate pri uvajanju 7.5.2008 12:36:22
|
|
|
|
kristinaj
|
ja sem ji zribala na steklenem ribežnu in ji dala kašico, jabolčno, hruškovo z malo korenčka ali rdeče pese,,,, nič nisem kuhala....
|
|
|
|
RE: Ali prekuhate pri uvajanju 7.5.2008 13:03:10
|
|
|
|
silvestra
|
Jaz dajam sedaj ko uvajam sadje sveže, zelenjavo pa prekuhavam. "Kristinaj" kje ste dobili steklen ribež ,jaz ga iščem pa nimam sreče? lp,silvestra
|
|
|
|
RE: Ali prekuhate pri uvajanju 7.5.2008 13:05:43
|
|
|
|
mateyka
|
mi smo vse kuhal, razen banane - se ji je ritka vnela (še zdej) po surovem sadju.
|
|
|
|
RE: Ali prekuhate pri uvajanju 7.5.2008 13:15:53
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: silvestra Jaz dajam sedaj ko uvajam sadje sveže, zelenjavo pa prekuhavam. "Kristinaj" kje ste dobili steklen ribež ,jaz ga iščem pa nimam sreče? lp,silvestra Jaz sem ga kupila v Mullerju v btc. Pa mislim, da gaimajo tudi v vseh hipermarketih na gospodinjskih oddelkih.lp
|
|
|
|
RE: Ali prekuhate pri uvajanju 7.5.2008 14:03:03
|
|
|
|
silvestra
|
Hvala za hiter odgovor. Sem bla že v mercatorju pa ga ni. lp,silvestra
|
|
|
|
RE: Ali prekuhate pri uvajanju 7.5.2008 14:09:46
|
|
|
|
rose
|
jaz sem tudi najprej vse prekuhala, v malo vode in vse skupaj zmiksala.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?