|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ali poznate kakšnega dobrega homeopata/injo i
21.3.2006 8:41:10   
simona2
Mene pa zanima ali imaste kakšne izkušnje s homeopati pri zdravljenju vaših user posted image  in če lahko kakšnega priporočite.

_____________________________

LP Simona

Maša (1.9.2005) je dobila sestrico Evo (1.8.2008)!
Ni je večje radosti od otroškega smeha.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ali poznate kakšnega dobrega homeopata/in...
21.3.2006 10:02:14   
kati*
zakaj pa rabiš homeopata pri 6 m? user posted image

_____________________________

lp, K

(odgovor članu simona2)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Ali poznate kakšnega dobrega homeopata/in...
21.3.2006 10:57:43   
Anonimen
Evo:

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=844418

Bodi pa le pozorna na vsa navodila, ki ti jih bodo dali. No, pri nas se homeopat ni obnesel. Gašper je črno kakal, zelo slabo spal in bil še bolj razdražljiv. Tako, da...ne vem, ni vse za vsakogar. Je pa sigurno fino se it malo pogovorit user posted image

(odgovor članu kati*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Ali poznate kakšnega dobrega homeopata/in...
21.3.2006 12:47:45   
simona2
Draga Kati,

homeopata rabim pri 6 mesecih zato, ker je uradna medicina do sedj naredila več škode kot koristi pri moji user posted image . Šele pri 5 mesecu so ji naredili kožne teste za alergijo, čeprav sem jaz prosila za te že 2 meseca prej, pa kao ker na krvi ni pokazalo alergije niso naredili kožnih testov. Potem smo šli na bioresonanco, kjer so ugotovili alergijo na kravje mleko. No po mojem hudem vstrajanju in  po drugi hospitalizaciji so končno naredili teste in potrdili alergijo na km in jajca. Na žalost se je pri maši kazala alergija nekoliko atipično in sicer s hudim vnetjem prebavnega trakta. Škode je bilo narejeno že toliko, da ima še sedaj hude težave s prebavo in ponovno uradna medici na nič. Jaz pa več ne vema kako in kaj, saj se borim za vsako žličko hrane. Dojiti se je nehala, ker je zasovražila mleko in dojenje, ker ji je to povzročalo konstantno bolečino in težave in to se mi zdi tudi ful grozno, saj sem si ful želela dojit in imela dovolj mleka (vstajala sem do dopolnjenega 6 meseca).

No toliko o tem zakaj potrebujem homeopata. Neko upanje moraš imeti, jaz na žalost zdravnikom ne zaupam več tako kot nekoč; alternativni medicini pa bolj ker mi je v tem trenutku bolj pomagala. 

_____________________________

LP Simona

Maša (1.9.2005) je dobila sestrico Evo (1.8.2008)!
Ni je večje radosti od otroškega smeha.

(odgovor članu kati*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...




Izbira imena
Tallulah

Katero ime za punčko vam je bolj všeč?

Nely (15%)

Mia (60%)

Neli (25%)


Število vseh glasov: 392

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!