Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Ali poleg Quinnyja Freestyle 3xl confort ... 31.8.2008 18:46:40
|
|
|
|
Nika v službi
|
Zakaj te pa to zanima?
|
|
|
|
RE: Ali poleg Quinnyja Freestyle 3xl confort ... 31.8.2008 18:49:31
|
|
|
|
pety78
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi Zakaj te pa to zanima? Ker mi ena smotana rr-evka noče quinnyja prodat... Pa točno vse te lastnosti - RAZEN ENE!!! ima moj sedanji voziček.
|
RE: Ali poleg Quinnyja Freestyle 3xl confort ... 31.8.2008 18:50:50
|
|
|
|
pomar*ANČA*
|
mogoče baby boom? mislim da ima vse te lastnosti, le da za točko 4 nisem ravno prepričana...
|
|
|
|
RE: Ali poleg Quinnyja Freestyle 3xl confort ... 31.8.2008 18:57:43
|
|
|
|
Nika v službi
|
IZVIRNO SPOROČILO: pety78 IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi Zakaj te pa to zanima? Ker mi ena smotana rr-evka noče quinnyja prodat... Kako so ljudje zlobni, a ne? Pa točno vse te lastnosti - RAZEN ENE!!! ima moj sedanji voziček. Ti si čist preveč zahtevna!
|
|
|
|
RE: Ali poleg Quinnyja Freestyle 3xl confort ... 31.8.2008 19:47:27
|
|
|
|
pety78
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi IZVIRNO SPOROČILO: pety78 IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi Zakaj te pa to zanima? Ker mi ena smotana rr-evka noče quinnyja prodat... Kako so ljudje zlobni, a ne? Pa točno vse te lastnosti - RAZEN ENE!!! ima moj sedanji voziček. Ti si čist preveč zahtevna! A ne da? Če bi rekla, da mora imeti max 8 kg...kaj bi šele pol rekla...
< Sporočilo je popravil pety78 -- 31.8.2008 19:48:16 >
|
RE: Ali poleg Quinnyja Freestyle 3xl confort ... 31.8.2008 20:15:12
|
|
|
|
mayci
|
Kaj pa Maxi Cosi MURA 3?
|
|
RE: Ali poleg Quinnyja Freestyle 3xl confort ... 16.9.2008 23:30:16
|
|
|
|
vanomis
|
Če še ni prepozno za odgovor ... Hartan Skater S ima vse to, kar želiš (razen koles, ki niso napihljiva) - - trikolesnik DA - vrtljivo sprednje kolo DA - primeren tudi za novorojenčka, torej da se čisto poleže DA - otrok lahko gleda v obe smeri v športnem delu DA - velika napihljiva kolesa (niso napihljiva) Pa še nekaj ... ta voz je neuničljiv.
|
|
|
|
RE: Ali poleg Quinnyja Freestyle 3xl confort ... 17.9.2008 10:26:24
|
|
|
|
mišk
|
Men se zdi, da ima vse te lastnosti tudi Bebe comfort High track. Naj me katera popravi, če ni res.
|
|
|
|
RE: Ali poleg Quinnyja Freestyle 3xl confort ... 17.9.2008 10:55:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Spomladi ga bom jaz prodala. Bo prepozno, vem. Sicer pa je voziček res 1A!
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
ivf123ninaV katerem poskusu vam je uspelo?v prvo (
64%)
v drugo (
12%)
v tretje (
8%)
v četrto (
3%)
v peto (
4%)
v šesto (
9%)
Število vseh glasov: 339Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!