Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Ali obstaja bolniška za nego otroka? 15.1.2006 14:53:11
babylove
Če npr. otrok zboli (bronhitis, angina - ne mislim na resne in dolgotrajne bolezni), ali lahko starš koristi bolniško za nego otroka, da ostane z njim doma? Če lahko, ali se višina nadomestila kaj razlikuje od bolniške, ki jo koristi zase?
RE: Ali obstaja bolniška za nego otroka? 15.1.2006 15:00:30
Adelina
Ja, če nisi več na porodniški lahko koristiš tudi bolniško za bolnega otroka. Mislim da se višina ne razlikuje od bolniške, ki jo koristiš zase zaradi bolezni.
RE: Ali obstaja bolniška za nego otroka? 15.1.2006 15:36:58
Anonimen
Ja, seveda je bolniška za nego otroka. Mislim pa, da je nadomestilo nekaj višje od bolniške zase, nisem pa sigurna. Se mi zdi, da je keč v zvezi s tem, da pri bolniški za otroka nadomestilo plača država, za delavca pa podjetje, do enega meseca odsotnosti, naprej pa potem šele država.
RE: Ali obstaja bolniška za nego otroka? 16.1.2006 7:26:20
babylove
Ne, ravno sem v šoku zaradi spoznavanja francoskega sistema in posledično sem mislila, da je to o bolniški samo moja blodnja . Tako da, Splišni - živela Slo! V Franciji imaš pravico ostati doma zaradi bolezni otroka (neplačano seveda) 3 do 5 dni, odvisno od delodajalca. To je letna kvota... Za ostalo vzameš neplačan dopust, seveda če ti ga delodajalec odobri. Zdravljenje ni 100% pokrito, del plačaš sam. Varstvo se plača, čeprav ga otrok ne obiskuje. Kako shajajo Francozinje, mi ni jasno. Tukaj je obvezen babi servis, drugače je finančno neizvedljivo, da bi otrok zbolel...