Zanica
|
To nedeljo je naša dopolnila 2 leti. Še vedno se dojimo, večinoma kadar si to ona zaželi, ker ji nikoli ne ponujam sama zizo. Meni je zdaj v 90% neprijetno dojenje, pa še posebej zaradi vročine, ne paše mi, mogoče prve 3 minute, potem mi je res neprijetno. Hčerka pa obožuje zizo. Ko pridemo po njo v vrtec takoj začne zahtevat zizo, ko pridemo domov začne jokat za zizo, nič ne pomaga, ponudimo vodo, sok, hrano, igro, nič..... Ziza, ziza, ziza.... Ne razume pa, če ji kaj kratkega pojasnim npr. ziza je utrujena, ziza paja, ni več mleka, ona to še vedno ne razume. Razume edino to, da če me ugrizne, da ni več zize... Dojim jo pred spanjem, po noči smo prenehali, zbuja se 1x-2x in joka, potem gre nazaj v posteljico sama od sebe-to nam je hvala bogu uspelo. Dojim jo zjutraj, ko se zbudi okoli šestih, ker se meni še vedno full spi, ampak to mi pomaga bolj tko... Ali je moj otrok pripravljen prenehati. Težko mi je, ko jo vidim da tako joka, da si želi moje bližine, jaz pa ne morem otroka objet brez da zahteva zizo... Uf... Čakat ne morem dokler se sama ne odloči, dudo in flaško ne uporabljamo...
|